Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντος: «Αξίζαμε να προκριθούμε»

Πάντος: «Αξίζαμε να προκριθούμε»
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 00:31

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κ17, Τάσος Πάντος χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Final 4 των Κ17 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Δήλωσε στην NOVA ο Έλληνας προπονητής: «Έχω σταματήσει καιρό το ποδόσφαιρο και δεν πίστευα πως θα έχω άλλες τέτοιες συγκινήσεις και έρχονται τα παιδιά να αποδείξουν πως το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα και προσφέρει υπέροχες συγκινήσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα τακτικό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις αλλά και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη την οποία έστω και στο τέλος την πήραμε εμείς, που κατά την προσωπική μου άποψη, ήμασταν καλύτεροι».

Κατέληξε: «Τα παιδιά είναι στην Κ17 ένα βήμα πριν τη μεγάλη ομάδα και η τακτική παίζει μεγάλο ρόλο. Πρέπει να μάθουν να δουλεύουν κάτω από οργανωμένες καταστάσεις, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου, όχι μόνο για την αμυντική λειτουργία, αλλά για όλη τη διάρκεια του Final 4 που είμαστε εδώ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στη Super League γι΄αυτές τις διοργανώσεις γιατί τα παιδιά παίρνουν απίστευτες εμπειρίες, αυτά τα βιώματα θα τα οδηγήσουν στο υψηλότερο επίπεδο και είναι ευχής έργο να τα δούμε σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Διαβάστε επίσης