Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παναιτωλικός τίμησε τους Πρωταθλητές Ευρώπης! (photos)

Ο Παναιτωλικός τίμησε τους Πρωταθλητές Ευρώπης! (photos)
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 00:50

Back-to-back πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχθηκε η K19 του Ολυμπιακού! Οι Νέοι του Θρύλου, μετά την κατάκτηση του Youth League, αντίστοιχου Champions League, κατέκτησαν και την κορυφή της Ελλάδας και συγκεκριμένα, τον τίτλο της Super League K19 και μάλιστα, για δεύτερη διαδοχική σεζόν!

Στην 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και με τον ένα βαθμό που εξασφάλισαν, κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο!

Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου χειροκρότησαν πριν το ματς, τους νικητές του Youth League. Τα «λιοντάρια» του Ολυμπιακού, που έγραψαν ιστορία για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, οι Αγρινιώτες δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αυτό γιατί βράβευσαν με μια πλακέτα τα «λιοντάρια», ενώ, παρέθεσαν και μπουφέ μετά το τέλος του ματς.

Οι Νέοι του Θρύλου έχουν τον σεβασμό όλης της Ευρώπης, αλλά και όλων των Ελλήνων φιλάθλων και όχι μόνο. Εξάλλου, πραγματοποίησαν τρομερή πορεία, νικώντας στον τελικό στη Νιόν της Ελβετίας με 3-0 τη Μίλαν. Μια θρυλική χρονιά!

Διαβάστε επίσης