Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους... γλέντησε ο Διαμαντάκος!

Τους... γλέντησε ο Διαμαντάκος!
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012 - 14:01

Μεγάλη νίκη σημείωσε η εθνική Νέων στην τελική φάση του EURO 2012 κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της. Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε την Τουρκία και νίκησε με 3-0! Μάλιστα τα δύο από τα τρία τέρματα της Εθνικής έβαλε ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Ο επιθετικός των Νέων του Ολυμπιακού ήταν αυτός που έβαλε την Εθνική στο 66’ μπροστά στο σκορ, ενώ στο 75’ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 93’ ο Μαυρίας.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έπαιξε σε όλο τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Τουρκία, ενώ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί οι Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης ενώ είχαν κληθεί από τον προπονητή της Ελλάδας, Κώστα Τσάνα, ήταν τραυματίες και έτσι δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα.

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (69’ Κασαπάκης), Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κατίδης (81’ Μπουχαλάκης), Γιαννιώτας (85΄ Μπακασέτας), Κουρμπέλης.

Τουρκία: Οζιγκίτ, Καρτάλ, Βελιόγλου, Ατασεβέν, Ουκάν (51’ Τουρκ), Καλχάνογλου (62’ Γκιουλέρ), Ουνσάλ, Σαχίν (73’ Ντενίζ), Καραμάν, Τεκερσί, Γιγκίτογλου.

Διαβάστε επίσης

«Ποιοτική ομάδα»

«Ποιοτική ομάδα»

Δηλώσεις του Διαμαντάκου στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για το παιχνίδι της Εθνικής Νέων με την Κύπρο.

«Είχαν πάρει όρκο»

«Είχαν πάρει όρκο»

Ο Μίλαν Πάβλοβιτς μίλησε για την επιτυχία της ομάδας Κ15 στο Θουκυδίδειο τουρνουά...