Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους... μάδησε!

Τους... μάδησε!
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 - 20:16

Οι Έφηβοι του Θρύλου ήθελαν να πάρουν τη ρεβάνς από την ήττα τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τα κατάφεραν θαυμάσια. Κέρδισαν με 2-1 τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη και βρίσκονται πλέον με άνεση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά ασφαλείας από τους «πράσινους».

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό. Ο Ξηρός έκανε λάθος στην άμυνα του ΠΑΟ, το εκμεταλλεύτηκε ο Καναβέτας, που με ωραία ενέργεια δεν δυσκολεύτηκε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 30ό λεπτό με τον Καλλέργη. Η φάση ξεκίνησε από τον Χατζάρα που έκανε μια ατομική ενέργεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον σκόρερ που ερχόταν από πίσω.

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο ΠΑΟ ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 68' με κεφαλιά του Β. Αγγελόπουλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Θρύλος έφτασε τους 20 πόντους, ο ΠΑΟ έμεινε στους 16 και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να καπαρώνουν τη δεύτερη θέση ήδη από την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Η εξέλιξη του αγώνα

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90'+ Τέλος αγώνα. Ολυμπιακός-ΠΑΟ 2-1.

90' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, καθώς το πλασέ του Τσόνεφ, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα γκολπόστ του αντίπαλου πορτιέρο.

85' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Καναβέτα πήρε ο Τσόνεφ.

68' Μειώνει σε 2-1 ο Παναθηναϊκός μετά από κεφαλιά του Β. Αγγελόπουλου.

57' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Παπανικολάου πήρε ο Λάτσι.

46' Το δεύτερο ημίχρονο στο Ρέντη ξεκίνησε.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45' Το πρώτο μέρος έληξε. Ολυμπιακός-ΠΑΟ 2-0.

30' ΓΚΟΛ! 2-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Χατζάρας έκανε μια ατομική ενέργεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε συρτά προς το ύψος του πέναλτι. Εκεί βρέθηκε ο επερχόμενος Καλλέργης, που με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

16' ΓΚΟΛ! 1-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Ξηρός έκανε λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού και ο Καναβέτας που ήταν κοντά, «έκλεψε» την μπάλα, «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες.

1' Ο αγώνας στο Ρέντη ξεκίνησε.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Κατσιμήτρος, Τόλι, Μακροστέργιος, Τούφας, Ξανθόπουλος, Καλλέργης, Μαργαρίτης, Παπανικολάου, Μανθάτης, Χαντζάρας, Καναβέτας.

Διαβάστε επίσης

Δοκιμές στην Ακαδημία

Δοκιμές στην Ακαδημία

Δοκιμές ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία του Ολυμπιακού θα γίνει την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου.