Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνονόματοι «εκτελεστές»!

Συνονόματοι «εκτελεστές»!
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 - 22:52

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, έχει κάθε λόγο να χαμογελάει και να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά και από τον αγώνα με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα της Superleague K20. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» είδε στο ματς με τους «Φαίακες» τον Νίκο Βέργο να μπαίνει ως αλλαγή και μέσα σε λίγο παραπάνω από 30 λεπτά να σημειώνει δύο γκολ και να έχει συμμετοχή και στο τρίτο, στο νικηφόρο 3-0 του Ολυμπιακού! Κάτι που σημαίνει ότι δίνει κάθε δυνατότητα στον Γερμανό προπονητή του Θρύλου να βλέπει και διαφορετικά τη συνέχεια.

Και αυτό γιατί μέχρι τώρα σε όλα τα ματς, Ελλάδα και Ευρώπη, ο Νίκος Ιωαννίδης είναι αυτός που έχει ξεκινήσει ως βασικός και είναι πλέον λογικό να χρειάζεται κάποιες ανάσες για τη συνέχεια. Οπότε ο Βέργος από την πλευρά του με την απόδοση που είχε την περασμένη Κυριακή, έδειξε στον Μπερντ Στορκ ότι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το τμήμα των Νέων και είναι σε θέση άνετα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των Κ20, παρά το νεαρό της ηλικίας του αφού είναι μόλις 16 ετών!

Και μάλιστα από τη στιγμή που ο Βέργος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μαζί με τον Ιωαννίδη αποτελούν ένα δυνατό δίδυμο στην επίθεση των Νέων. Γιατί και ο Ιωαννίδης έχει δείξει ότι φέτος είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα... μαλλιά, αφού είναι βασικός και αναντικατάστατος στους Νέους και πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις! Και βέβαια εξαργύρωσε τη μέχρι τώρα προσπάθειά του με το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα με τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Τους... μάδησε!

Τους... μάδησε!

Μεγάλη νίκη των Εφήβων του Ολυμπιακού με 2-1 επί του ΠΑΟ στο Ρέντη. Πήραν τη ρεβάνς...