Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετο πέρασμα των Νέων!

Άνετο πέρασμα των Νέων!
Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 - 16:59

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΕΜΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΓΑΡΙΔΗΣ

Σπουδαία νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί της ομάδας του Πλατανιά σημείωσε για την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων, η Κ20 του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ήταν σαφώς καλύτεροι από τους αντιπάλους του και έφτασαν δίκαια στη νίκη με την οποία έφτασαν συν τοις άλλοις τους 84 βαθμούς.

Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν ακόμα, οι Πειραιώτες είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα αναδειχτούν πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ μπορεί να το κάνουν αυτό και από σήμερα κιόλας, αν γκελάρει ο Ατρόμητος.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος λοιπόν και άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα. Ο Πλατανιάς είχε να αντιπαραθέσει μια καλή στιγμή στο 12' με σουτ του Παπαδάκη, σε φάση όπου τραυματίστηκε η Ηλιάδης και στο 40' έδωσε τη θέση του στον Κατσιμήτρο.

Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος διπλασίασε τα τέρματά του στο 45'. Ο Ανδρούτσος «χόρεψε» δύο αντιπάλους του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ιγνατίδη που έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από τον Βέργο στις καθυστερήσεις, που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, με το παιχνίδι να κλείνει με ένα καλό σουτ του Κοκκάκη από πλευράς Πλατανιά.

Διαβάστε επίσης

Γράφει ιστορία ο Βέργος!

Γράφει ιστορία ο Βέργος!

Δύο γκολ ακόμα θέλει ο στράικερ του Ολυμπιακού για να ισοφαρίσει το ρεκόρ και τρία για να το «σπάσει».

Ικανοποίηση και... τεσσάρα

Ικανοποίηση και... τεσσάρα

Σε φιλικό αγώνα που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ζηρίνειο ο Ολυμπιακός (Κ15) κέρδισε με 4-1 την Κηφισιά.

Υπέκυψε ο Ατρόμητος

Υπέκυψε ο Ατρόμητος

Σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός (Κ17) κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο Αθηνών.