Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας σύλλογος, μία ιδέα, μία οικογένεια!

Ένας σύλλογος, μία ιδέα, μία οικογένεια!
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 - 14:06

Ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα, διεξήχθη χθες στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Οι προπονητές της Ακαδημίας και οι προπονητές των Σχολών έπαιξαν φιλικό, το θέαμα ήταν πολύ καλό και είχε έναν νικητή: τον Ολυμπιακό!

Οι προπονητές άφησαν για λίγο στην άκρη τη δουλειά και είπαν να κάνουν αυτά που διδάσκουν στους μικρούς παίκτες του Ολυμπιακού. Στο φιλικό των «αστέρων» που μπορεί να χαρακτηριστεί ως προάγγελος για το τι θα επακολουθήσει τη νέα περίοδο όπου οι Σχολές μας συμπληρώνουν 15 χρόνια ζωής αγωνίστηκαν παίκτες με μακρά θητεία στη Super League αλλά και στο Campionato.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος «μάγεψε» με τις σέντρες του και τις φοβερές του επελάσεις, ενώ έπαιξαν, επίσης, ο Τάσος Πάντος, ο Γιώργος Βαΐτσης, ο Φώτης Στρακόσια, ο Μάκης Βενιαμίν, ο Γιάννης Χλωρός, ο Βασίλης Βούζας και ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού έμεινε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο Νίκος Τοπολιάτης, ο Γιάννης Σχοιναράκης. Χρέη προπονητή, όπως παλιά στην Ακαδημία, είχε ο Νίκος Κριμιτζάς.

Οι Σχολές της Αττικής έδωσαν βροντερό «παρών», ενώ για να παίξουν στο φιλικό ταξίδεψαν στην Αθήνα και οι υπεύθυνοι των Σχολών της Χαλκίδας, της Αιδηψού και της Θεσσαλονίκης. Το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Φαλίδα, Στρακόσια, Βενιαμίν, Χατζηράπτης, Κυριακόπουλος, Βούζας, Νάνος, Παπακωστούλης, Ελευθεριάδης, Σοφιανός, Πάντος, Γεωργάτος, Βαΐτσης.

ΣΧΟΛΕΣ: Ρόγκας Ν, Ζαγκανάς, Μπόκρης, Μαρίνος, Κριμιτζάς, Φελλάς, Καλέντζης, Μπίτζας, Αμπαριώτης, Χλωρός, Μπεκιάρης, Ρόγκας Χ, Καρατζάς, Νικολαϊδης, Σολωμός, Αναγνώστου, Ροκάι, Λαζάρου, Ρουμαντζάς, Σούρσος, Σκουρόπουλος, Παλιγκίνης, Παπαδόπουλος, Δερμιτζόγλου.

Διαβάστε επίσης

Summer Camp για σεμινάριο!

Summer Camp για σεμινάριο!

Τα camp του Ολυμπιακού συνεχίζονται στο Ρέντη και πραγματικά η δουλειά που γίνεται έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.