Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Summer Camp των 4 ηπείρων!

Το Summer Camp των 4 ηπείρων!
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 - 16:54

Ολυμπιακός, Summer Camp, τέσσερα αστέρια, τέσσερις ήπειροι. Η Β’ περίοδος του Summer Camp της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο, τη Δευτέρα 22/06, με τις συμμετοχές να είναι απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η φήμη του Summer Camp του Ολυμπιακού, έχει φτάσει σε όλο τον κόσμο, ύστερα από 15 χρόνια διεξαγωγής του, αφού συμμετείχαν παιδιά από τέσσερις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αφρική).

Συγκεκριμένα, στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη, βρέθηκαν δέκα παιδιά από το Σικάγο των ΗΠΑ, δύο από το Νιου Τζέρσεϊ, ένα παιδί από τη Βοστώνη, ένα παιδί από την Αρμενία, ένα από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, αλλά και ένα από το Κονγκό.

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει περίτρανα, πως ο Θρύλος έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, όπως φυσικά και σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην Β’ περίοδο του Summer Camp των νταμπλούχων Ελλάδας, συμμετείχαν παιδιά από πολλές περιοχές, όπως: Πάτρα, Επισκοπή, Αράχοβα, Σέρρες, Άρτα, Λέσβο, Τρίπολη, Μύκονο, Καλαμάτα, Τρίκαλα, Χανιά, Θεολόγο, Κοζάνη, Σαλαμίνα και Θεσσαλονίκη.

Το Summer Camp θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και καθημερινές για τα παιδιά που συμμετέχουν.

Διαβάστε επίσης

Από το Σικάγο στο Ρέντη!

Από το Σικάγο στο Ρέντη!

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το Σάββατο οι άνθρωποι της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από το Σικάγο, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στα summer camps...