Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από το Σικάγο στο Ρέντη!

Από το Σικάγο στο Ρέντη!
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 - 22:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Στη δεύτερη περίοδο των summer camps του Ολυμπιακού πρόκειται να υπάρξει μεγάλη εκπροσώπηση της σχολής ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων» από το Σικάγο! Μάλιστα το Σάββατο έφτασαν στην Ελλάδα οι άνθρωποι της σχολής, μαζί με τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις.

Μία κίνηση αρκετά σημαντική και που αποδεικνύει τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ σχολής και ακαδημίας, παρά τη μεγάλη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα!

Έτσι στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γιάννης Κοσμάς, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Σικάγο. Μαζί του έχουν ταξιδέψει και παιδιά της σχολής, τα οποία για μία εβδομάδα θα προπονούνται στα summer camps στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Θρύλου. Εκτός αυτών από την περασμένη εβδομάδα είναι στην Ελλάδα και οι δύο γιοι του Γιάννη Κοσμά, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά στη διεξαγωγή της πρώτης περιόδου του camp του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Το Summer Camp των 4 ηπείρων!

Το Summer Camp των 4 ηπείρων!

Παιδιά από το Σικάγο, το Νιου Τζέρσεϊ, τη Βοστώνη, τη Σουηδία, το Κονγκό, την Αρμενία και φυσικά απ' όλη την Ελλάδα στην Β' περίοδο του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός.