Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαίρεσαι να βλέπεις τον παικταρά

Χαίρεσαι να βλέπεις τον παικταρά
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 - 20:27

Σε ακόμα ένα γήπεδο της επαρχίας ο Ολυμπιακός έδωσε μια μοναδική παράσταση, έτσι ακριβώς όπως σας το έγραφε ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο χθεσινό του φύλλο. Ενας Ολυμπιακός που είχε τρομερή όρεξη και διάθεση για να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και το κατάφερε πετυχαίνοντας πέντε γκολ και έχοντας ένα δοκάρι. Δεν θυμάμαι καμία άλλη φορά τα τελευταία χρόνια η ομάδα τέτοια εποχή να είναι τόσο ορεξάτη και να παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο, και το έκανε αυτό σε μια έδρα όπου δυσκολεύεται πάντα και στην οποία σε τρεις επισκέψεις είχε σκοράρει μόνο δύο φορές! Χθες όμως έβαλε πέντε γκολ, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει στα χέρια του ένα ρόστερ με φοβερή ποιότητα και βάθος και την τύχη βέβαια να έχει στη διάθεσή του τον καλύτερο Ελληνα ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή, τον Κώστα Φορτούνη. Είναι τρομερός ο τρόπος με τον οποίο παίζει ο «Φόρτου» και ακόμα πιο τρομερό το πόσο απλό κάνει το ποδόσφαιρο. Ενας παίκτης υψηλού επιπέδου που και χθες απέδειξε ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν στέκομαι στο γκολ που έβαλε χθες, αλλά πολύ περισσότερο στην μπαλιά που έβγαλε στον Σεμπά, από την οποία εντέλει σκόραρε ο Πουλίδο. Βγάζει μια απίστευτη σιγουριά στο παιχνίδι του και το σημαντικότερο είναι ότι και οι συμπαίκτες του αισθάνονται σίγουροι όταν αυτός έχει την μπάλα στα πόδια του. Ξέρουν ότι θα κάνει αυτό που πρέπει για να τους «φτιάξει» και το έχει κάνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Ο Φορτούνης έχει ακόμα πολλά να δώσει στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

ΥΓ.: Κι όμως, κάποιοι τολμούν και αμφισβητούν αυτή την ομάδα, που χθες έπαιξε μπαλάρα και έβαλε πέντε γκολ διά περιπάτου στο Αγρίνιο.

ΥΓ. 2: Στο Αγρίνιο έγινε ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με πολλά γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά, εκείνοι που έχουν αρρωστήσει τις ψυχές των φιλάθλων δεν τους άφησαν να το απολαύσουν. Γκρίνια και μουρμούρα από το πρώτο δευτερόλεπτο και τελικά έφαγαν πέντε γκολ!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/04/2016)

Διαβάστε επίσης

Το ροτέισον τελικά κάνει καλό!

Το ροτέισον τελικά κάνει καλό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για την επιλογή του Μάρκο Σίλβα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές τώρα στο φινάλε...

Ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για το μοναδικό επίτευγμα του Ολυμπιακού να τελειώνει το πρωτάθλημα με 28 νίκες στις 30 αγωνιστικές!

Το όνειρό μας είναι ο εφιάλτης τους!

Το όνειρό μας είναι ο εφιάλτης τους!

Ο Χάρος της 7 γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναφέρει ότι η λάσπη, τα σάλια και οι συκοφαντίες δεν αγγίζουν τον Ολυμπιακό.