Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αθλητικό φαινόμενο ο Ολυμπιακός!

Αθλητικό φαινόμενο ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 - 09:20

Με τον τελικό του Champions League πόλο που έγινε στη Βουδαπέστη ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τον Ολυμπιακό. Μία σεζόν απόλυτα επιτυχημένη για τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας μας. Κατά την διάρκεια της, δέχτηκε ανελέητο πόλεμο ο Ολυμπιακός και συνεχίζει να δέχεται. Στόχος τους είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης και στη συνέχεια λοιδόρησαν τα ερασιτεχνικά τμήματα, ακόμα και τους Βετεράνους.

Οι απαντήσεις, όμως, δίνονται στα γήπεδα, στους αγωνιστικούς χώρους, στα παρκέ, στις πισίνες. Και εκεί αποδείχτηκε η κυριαρχία του Ολυμπιακού. Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, πρωτάθλημα στο μπάσκετ, Κύπελλο και Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών, νταμπλ στο πόλο ανδρών, πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών, νταμπλ στο βόλεϊ γυναικών και νταμπλ στο μπάσκετ γυναικών. Προκαλούν ίλιγγο οι τίτλοι που κατέκτησε ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και μόνιμος πρωταθλητής σε όλα τα σπορ.

Εκτός αυτών ο Ολυμπιακός γι’ ακόμα μία χρονιά είδε τμήματα του να εκπροσωπούνται σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το πόλο γυναικών κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης, ενώ το πόλο ανδρών έφτασε αήττητο στον τελικό του Champions League, τον οποίο δυστυχώς έχασε. Επειδή ορισμένοι ζουν για να μειώνουν τις εγχώριες επιτυχίες του Θρύλου η καλύτερη απάντηση είναι οι ευρωπαϊκοί τίτλοι που έρχονται τα τελευταία χρόνια απ’ όλα τα τμήματα του.

Όσο και να ψάξει κανείς δεν θα βρει άλλον σύλλογο, ο οποίος όχι μόνο να σαρώνει όλους τους εγχώριους τίτλους, αλλά να είναι πρωταγωνιστής και στην Ευρώπη. Ξέρετε με τι βολεύτηκαν οι αντίπαλοι του Θρύλου; Με το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ (ΠΑΟ), το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο (ΑΕΚ) και το πρωτάθλημα στο βόλεϊ ανδρών (ΠΑΟΚ). Ο Ολυμπιακός, λοιπόν έχει πετύχει όλα αυτά σε όλα τα αθλήματα του διότι πολύ απλά είναι ενιαίος και αδιαίρετος. Πρόσφατα τα έσοδα από τα εισιτήρια της μπασκετικής φιέστας διατέθηκαν στον Ερασιτέχνη.

Ο κόσμος του συλλόγου ενισχύει οικονομικά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μέσω των αγορών των εισιτηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αλλά και των εισιτηρίων κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι ηγέτες του συλλόγου κάνουν τα πάντα προκειμένου τα ερασιτεχνικά τμήματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει δώρο στο βόλεϊ τον Αγκάμεζ με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή και αυτό το τμήμα του συλλόγου που έχει μείνει δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Φυσικά δεν μπορώ να αφήσω έξω από αυτή την ιστορία τον Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος συμμάζεψε τον Ερασιτέχνη από την ημέρα που τον ανέλαβε και έχει συνδέσει το όνομα του με μοναδικές επιτυχίες.

Χωρίς πολλά λόγια ο Ολυμπιακός είναι ένα αθλητικό φαινόμενο και επειδή κάποιοι δεν το είχαν ανακαλύψει τόσα χρόνια φρόντισε τώρα να το καταλάβουν με τον πλέον επιβλητικό τρόπο που δεν είναι άλλος από τις κατακτήσεις τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το σίγουρο είναι πως τα δείγματα που υπάρχουν για όλα τα αθλήματα είναι ότι και η επόμενη σεζόν θα είναι το ίδιο καλή και επιτυχημένη!

ΥΓ.: Η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους έχει φανεί στην αντίδραση που υπάρχει στο βόλεϊ ανδρών. Έχασε η ομάδα δύο σερί σεζόν το πρωτάθλημα και έχει πάρει παιχταράδες για να επιστρέψει στην κορυφή. Οι άλλοι απλά αρέσκονται σε προπαγάνδα στα υπόλοιπα αθλήματα.

ΥΓ.2: Δεν έχω λόγια για τον κόσμο του Θρύλου που ταξίδεψε μέχρι την Βουδαπέστη για το πόλο. Η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην ιστορία του αθλήματος! Ένας υπέροχος και μοναδικός λαός που έβαλε πλάτη σε όλα τα σπορ και φέτος. Τώρα ξεκούραση και για τους ΓΑΥΡΟΥΣ…

ΥΓ.3: Ξεκινάει από την Τρίτη και η περίοδος ανανέωσης των καρτών διαρκείας. Η ΠΑΕ κατανοεί τις δυσκολίες της εποχής και διατήρησε τις ίδιες τιμές με πέρσι με στόχο ένα γεμάτο Καραϊσκάκη.

ΥΓ.4: Όλα τα λεφτά το καπελάκι του «ΓΑΥΡΟΥ» για τον Βασίλη Σπανούλη. Ετοιμαστείτε έρχονται κι άλλες εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες!

Διαβάστε επίσης

Εμείς το χρέος μας και ο πρόεδρος το δικό του…

Εμείς το χρέος μας και ο πρόεδρος το δικό του…

Ο «Χάρος της 7» γράφει ότι όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ πρέπει να κλείσουν θέση στον Ναό εν όψει της νέας χρονιάς και ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα κάνει τα πάντα για να ενισχύσει τον Θρύλο.

Όταν μιλάει ο Σπανούλης, προσοχή…

Όταν μιλάει ο Σπανούλης, προσοχή…

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για τον «ερυθρόλευκο» αρχηγό, ο οποίος οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Θρύλο στην κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.