Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χοντρή πλάκα στο σύστημα!

Χοντρή πλάκα στο σύστημα!
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016 - 19:22

Μετά από δύο ήττες το σύστημα ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό. Γράφτηκαν πύρινα άρθρα ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ να διαλύσει τον Θρύλο. Το θεωρούσαν και αποτυχία να μη νικήσουν στον Πειραιά. Λες και το έχουν κάνει πολλές φορές. Ηταν η ευκαιρία τους να πάρουν το πρωτάθλημα. Εβγαλαν γλώσσα μεγάλη και ξέχασαν ποιον έχουν απέναντί τους και με ποια ομάδα θα κατέβουν να παίξουν. Το σύστημα ήθελε τον Σιδηρόπουλο διαιτητή και αυτός ήρθε και σφύριξε. Τους έπαιξε με τα… χίλια μέσα στο Καραϊσκάκη. «Κατάπιε» φάουλ και κόκκινη κάρτα, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέπτης, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έκανε χοντρή πλάκα στο σύστημα που έχει στηθεί και τον πολεμάει ανελέητα. Γιατί εκεί δεν υπήρχε κανείς να γράψει κάτι. Υπήρχε βέβαια ο Σιδηρόπουλος που τους έκανε όλα τα χατίρια και επέτρεπε στα τσεκούρια του Κετσπάγια να βαράνε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, έβγαλαν την ποιότητά τους και ισοπέδωσαν την ΑΕΚ, μία ομάδα της σειράς και όχι μία ομάδα που θα αμφισβητήσει στο γήπεδο την κυριαρχία του Θρύλου. Πάνω απ’ όλα, όμως, οι παίκτες του Μπέντο έβγαλαν στο γήπεδο πάθος και αυταπάρνηση.

Μάτωσαν τη φανέλα, πήγαν δυνατά σε όλες τις μονομαχίες και «κατάπιαν» τους αντιπάλους τους που ήταν πολύ «λίγοι» να αντεπεξέλθουν απέναντι στον αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το τελικό σκορ πράγματι είναι μικρό και σίγουρα πρέπει να τους αφήνει ικανοποιημένος. Θα μπορούσαν να έχουν «φάει» περισσότερα απ’ όσα «έφαγε» η ομάδα Νέων τους χθες το πρωί στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο απέναντι σε έντεκα παίκτες που κλοτσούσαν και σε έναν διαιτητή που έπαιξε 70-30 ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη. Αφού, λοιπόν, έτσι θέλετε την εξυγίανση, έτσι θα την έχετε. Ηταν ένα μεγάλο πάρτι των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και του μοναδικού του κόσμου. Ενα πάρτι που το χρωστούσαν στον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτά για να βάλετε στο μυαλό σας καλά ότι τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να τον υποτιμάτε!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 03/10/2016)

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι... Θα είναι έτοιμος!

Δεν είναι... Θα είναι έτοιμος!

Διαβάστε τη γνώμη του Θεόφιλου Τυριντζή για την μέχρι στιγμής εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στα φιλικά της προετοιμασίας.