Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντε να δούμε λίγη μπαλίτσα

Αντε να δούμε λίγη μπαλίτσα
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 - 20:46

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Δεν γίνεται, ρε μπαγάσηδες, να πρέπει να πάρω το αεροπλάνο για να δω μπαλίτσα από κοντά ή να με αναγκάζετε να την αράζω στον καναπέ. Εντάξει, παίξατε με τα νεύρα μας και τη στέρησή μας για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, ώρα να τελειώνει το παραμυθάκι και να δούμε ξανά μπαλίτσα.

Το έχουμε καταλάβει ότι στόχος σας μοναδικός είναι να καταστρέψετε ό,τι έχει μείνει όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να καταφέρετε να επιβιώσετε. Το κάνατε και στις ομάδες σας, άλλωστε, για να τις… σώσετε μετά την καταστροφή. Λυπηθείτε μας, όμως, και σταματήστε να πυροβολάτε τα πόδια σας. Και αν δεν σε νοιάζει όσα παθαίνετε από τις δικές σας πράξεις, σκεφτείτε τον κόσμο που διψά να βλέπει μπαλίτσα για να ξεχνιέται, να ξεφεύγει από τη μίζερη πραγματικότητα, ακόμα και να τσακώνεται ή να συναντιέται με φίλους στο γήπεδο. Ξεκινήστε το ρημάδι το πρωτάθλημα, λοιπόν, και αφήστε τις μπαρούφες. Στην Αγγλία έπαιξαν κανονικά και είχαν και ντέρμπι.

Το ίδιο και στην Ισπανία, στην Ιταλία και τη Γερμανία. Και μάλιστα έγινε και ψιλοπανικός στην κορυφή της βαθμολογίας σε όλη την Ευρώπη. Το μύρισαν το χορτάρι, όμως, ρε μάγκες. Δεν την έβγαλαν αραγμένοι στους καναπέδες τους εμπρός από τους αποκωδικοποιητές. Δεν αντέχεται άλλο Σαββατοκύριακο χωρίς μπαλίτσα. Ξεκινήστε το, λοιπόν, γιατί αρχίζουν και με πειράζουν τα νεύρα. Ισως φταίει και το 0-0 που έφερε η Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον. Δεν γίνεται, ρε, να λιποθυμάς σε αυτά τα ματς αν θες να πάρεις πρωτάθλημα.

Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα: κάθε φορά που ο Μέσι δεν μπορεί να παίξει, γκελάρει ακόμα και απέναντι σε ομάδες σαν τη Μάλαγα. Και επιτρέπει στον αχώνευτο που βγάζει τα φρύδια του να κάνει τα δικά του. Δεν γίνεται, ρε… Ούτε επίτηδες να το κάνατε. Ολα στραβά μέσα σε ένα ΣΚ. Και το θέμα είναι ότι αν χθες είχε Ολυμπιακό, θα πήγαινα μια βόλτα στο Καραϊσκάκη και θα ξεχνιόμουνα.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 21/11/2016)

Διαβάστε επίσης

H «ΘΕΜΑΤΑΡΑ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΓΑΡΓΑΡΑ

H «ΘΕΜΑΤΑΡΑ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΓΑΡΓΑΡΑ

Τι έγινε ρε καλόπαιδα του sdna και απο... «πρώτο θέμα» έγινε μέσα σε λίγη ώρα «γαργάρα» η αποκάλυψη ότι παράγοντες του ποδοσφαίρου και παράγοντες ΠΑΕ έχουν «μαύρες» σχέσεις με αστυνομικούς, έγινε ΓΑΡΓΑΡΑ και ΡΟΦΗΜΑ;

Κρίμα να μη λέγεται Σφαιρόπουλιτς

Κρίμα να μη λέγεται Σφαιρόπουλιτς

Ο Τόλης Λεούσης, γράφει για το πόσο διαφορετική θα ήταν η αντιμετώπιση του Έλληνα κόουτς, εάν η κατάληξη του επιθέτου του ήταν ξενόφερτη και όχι το ελληνικότατο «όπουλος».