Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί είμαστε εμείς, αυτοί είναι όλοι τους…

Αυτοί είμαστε εμείς, αυτοί είναι όλοι τους…
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 - 23:56

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς τι κάνει μια ομάδα μεγάλη; Τι είναι αυτό που εξυψώνει και κατατάσσει έναν Αθλητικό Σύλλογο ως μεγαλύτερο μέγεθος από κάποιον άλλον; Ποιο είναι το σκεπτικό όλων αυτών που αποφαίνονται ότι μια ομάδα είναι ανώτερη από κάποια άλλη; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που είναι σε θέση να κρίνουν και να κατατάξουν το μέγεθος μιας ομάδας;

Σίγουρα δεν είναι οι δημοσιογράφοι που εξαρτώνται βιοποριστικά από τους μεγαλοϊδιοκτήτες των ομαδούλων τους, και ταυτόχρονα ιδιοκτήτες αθλητικών εφημερίδων, καναλιών, όπως αυτό του ΤΟΥΙΤΙ, ο ΣΚΑΪ... δεν ΣΚΑΪ... και ραδιοφωνικών συχνοτήτων, που όλοι μας ξέρουμε ποιοι είναι και ποιους υποστηρίζουν!

Αδέρφια μου, όλοι τους εναντίον μας, αλλά στα… ΦΡΥΔΙΑ μας! Ετσι μας αρέσει πιο πολύ και έτσι να τους πονάμε, να τους ΠΑΤΑΜΕ και να τους ξεφτιλίζουμε!!!

Αδέρφια μου, όλοι εμείς, πάντα πιστοί πολεμιστές στο πλευρό του Θεού μας, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, επιλέξαμε όπως πάντα το δύσβατο μονοπάτι. Δεν θέλουμε κανέναν να μας χαϊδεύει τ’ αυτιά, όπως κάνουν στους ΛΑΓΟΥΣ, στα ΑΕΚΑΚΙΑ και τα ΜΠΑΟΚΙΑ. Οπως και να μας εξιστορεί όμορφες ιστορίες που εξυμνούν τα -και καλά- μεγαλεία των συλλόγων τους. Ποια μεγαλεία, που όλοι τους μαζί είναι μόνο για τα καφενεία;

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, εμείς δεν γουστάρουμε τους λαμπρούς παιάνες που συνθέτουν για κάθε μεγάλη μάχη που έχουμε κερδίσει ΜΑΓΚΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ όπως πάντα!

Αδέρφια μου, καταφέραμε και αναπτύξαμε ένα ένστικτο, για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τα πραγματικά λόγια παραδοχής από τα εθιμοτυπικά και ίσως, πολλές φορές, κάποια λόγια που έχουν σκοπό από κάποιους να κάνουν μόνο και μόνο κακό στην ομάδα μας!

Είδαμε πάρα πολλές φορές φυλλάδες και το γνωστό Κ…ΚΑΝΑΛΟ, που «αγνοούσαν» την ύπαρξη μας για αρκετό καιρό και μας μνημόνευαν μόνο για κάτι κακό και άσχημο. Κι ας μην υπήρχε κάτι τέτοιο...

Βέβαια, μας θυμόντουσαν μετά τις μεγάλες και πολλές μάγκικες ΝΙΚΕΣ μας και στιγμές που έγραφαν ιστορία! Δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά… Κυρίως, όμως, μας καταδίκαζαν, μας περνούν από πριονοκορδέλα όλους μας, άνευ λόγου και αιτίας, απλώς επειδή το δράμα (το δικό τους) πουλάει.

Φυσικά, ποτέ δεν θα ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ και όλους αυτούς τους γνωστούς μηχανισμούς ψεύτικης προπαγάνδας, που έσφιγγαν τη… θηλιά γύρω από το λαρύγγι μας. Ολα αυτά τα ψέματά τους, που με περίσσιο θράσος δημοσιεύονται και αναπαράγονται ασταμάτητα, αρκεί να κατηγορείται ο μεγάλος τους φόβος.

Ο ΘΡΥΛΟΣ μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, η ΘΥΡΑ 7 και ο πρόεδρός μας στοιχειώνουν και θα συνεχίσουν σίγουρα να στοιχειώνουν τα όνειρά τους. Οι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ εφιάλτες τους κυνηγούν και θα τους κυνηγούν για μια ζωή.

Συνεχώς, και με την παραμικρή ευκαιρία προσπαθούν με διάφορα ψεύδη να μειώσουν το μέγεθος ενός τεράστιου Συλλόγου και να σπιλώσουν το καθαρό όνομά του, εφαρμόζοντας πλήρως την τακτική: αν ρίχνεις συνεχώς λάσπη στον καθρέφτη όλο και κάτι θα μείνει.

Αλλά, ας κοιτάξουν όλοι αυτοί τα μούτρα τους στον καθρέφτη να δουν πόσο λίγοι είναι μπροστά μας. Πόσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ είναι!

Μηχανεύονται κάθε λογής σχέδιο, για να αποδείξουν ότι τα ψεύδη τους είναι αληθινά. Αλλά η πραγματικότητά τους ισοπεδώνει άμεσα όταν μετρούν πόσους τίτλους έχουν όλοι μαζί οι ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ στην Ελλάδα και πόσους έχουμε μόνοι μας εμείς... Οι αριθμοί και η ιστορία ποτέ δεν κάνουν λάθος, ΞΕΦΤΙΛΕΣ, Ε, ΞΕΦΤΙΛΕΣ...

Φυσικά και δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε, ρε λαμόγια, ότι ο ΘΡΥΛΟΣ μας είναι ο μοναδικός και παντοτινός πρωταθλητής της ΕΛΛΑΔΑΣ μας! Αυτό τους ΠΟΝΑΕΙ και θα τους ΠΟΝΑΕΙ μια ζωή! Και όσο σηκώνουμε ΚΟΥΠΕΣ και πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, το δακτυλάκι που σηκώνουν, τους μπαίνει εκεί που ΞΕΡΟΥΝ!

Το πρωτάθλημα δικό μας και πάλι, και θα είναι επίσης γλυκό...

Αδέρφια μου, ο ΘΡΥΛΟΣ μας ήταν, είναι και θα είναι ο λόγος και η αφορμή που συσπειρώθηκαν όλοι τους μαζί εναντίον μας... Εχουν γίνει όλοι τους πρωταγωνιστές της ρουφιανιάς! Τους πονάει αυτή η αλήθεια και τρελαίνονται όταν τους τη ΛΕΜΕ και όταν τους τη θυμίζουμε!

Οπως, επίσης, τους πονάει και ο πραγματικός λόγος που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας λέγεται ΘΡΥΛΟΣ, και που μας λένε ΓΑΥΡΟΥΣ, γιατί αυτή η λέξη είναι λέξη τιμής...

Αδέρφια μου, φυσικά και τα ασύστολα ψεύδη, ανυπόστατες ιστορίες και μυθεύματα, που και ο Αίσωπος θα ζήλευε, συνεχίζονται και στο οπαδικό κομμάτι. Εκείνο που τρελά και πραγματικά τους φοβίζει και τους ενοχλεί. Οι ζήτουλες των βουλευτών και των μιζαδόρων πολιτικών και του γνωστού καναλάρχη, αλλά και των ΙΒΑΝ και ΤΙΓΡΗ, μας τρέμουν αφάνταστα... Οπου τους βρίσκουμε τους ξεφτιλίζουμε! Ο λαός μας είναι ο μοναδικός που ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ τη μεγάλη του αγάπη.

Ευτυχώς που ο κόσμος βλέπει. Ευτυχώς που έχουμε ακόμα τα ματάκια μας και βλέπουμε. Που ακόμη έχουμε τα αυτάκια μας και ακούμε. Αλλιώς μπορεί να ζούσαμε και σε άλλον πλανήτη.

Το πρωτάθλημα δεν θα ξεκίνησε και πάλι. Τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν, τα κάνουν γιατί ΞΕΡΟΥΝ πολύ καλά πως και φέτος θα είναι το πρωτάθλημα δικό μας και πάλι. Και θα είναι επίσης γλυκό…

Αυτό τους πονάει αφάνταστα!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, οι γνωστοί μηχανισμοί τα «μαγείρεψαν» έτσι, ώστε να μην γίνει η αγωνιστική και σήμερα να μην έχουμε να μιλάμε για μπάλα.

Προφανώς, όταν δεν γίνονται αγώνες, σημαίνει ότι έχουμε παραδώσει τη χώρα μας και το ποδόσφαιρο σε ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ... Και δίνει το μήνυμα πως όποιος θέλει, με μια καλή φωτιά και χτυπώντας κουδούνια, θα διακόπτει με το έτσι θέλω και με την τσάμπα ΜΑΓΚΙΑ του το πρωτάθλημα.

Αδέρφια μου, κάτι τέτοιο είναι ΑΙΣΧΟΣ!!! Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Μεγάλο ΑΙΣΧΟΣ που δεν έγινε η αγωνιστική...

ΥΓ.: Εχουν ξεκινήσει να πωλούνται τα εισιτήρια με τη Γιανγκ Μπόις. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε το «παρών» στον ΝΑΟ μας... Με έναν βαθμό περνάμε στον επόμενο γύρο του Europa.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 21/11/2016)

Διαβάστε επίσης

H «ΘΕΜΑΤΑΡΑ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΓΑΡΓΑΡΑ

H «ΘΕΜΑΤΑΡΑ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... ΓΑΡΓΑΡΑ

Τι έγινε ρε καλόπαιδα του sdna και απο... «πρώτο θέμα» έγινε μέσα σε λίγη ώρα «γαργάρα» η αποκάλυψη ότι παράγοντες του ποδοσφαίρου και παράγοντες ΠΑΕ έχουν «μαύρες» σχέσεις με αστυνομικούς, έγινε ΓΑΡΓΑΡΑ και ΡΟΦΗΜΑ;

Αντε να δούμε λίγη μπαλίτσα

Αντε να δούμε λίγη μπαλίτσα

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι μοναδικός στόχος τους είναι να καταστρέψουν ό,τι έχει μείνει όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Κρίμα να μη λέγεται Σφαιρόπουλιτς

Κρίμα να μη λέγεται Σφαιρόπουλιτς

Ο Τόλης Λεούσης, γράφει για το πόσο διαφορετική θα ήταν η αντιμετώπιση του Έλληνα κόουτς, εάν η κατάληξη του επιθέτου του ήταν ξενόφερτη και όχι το ελληνικότατο «όπουλος».