Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η καλύτερη λύση για Μιλιβόγεβιτς

Η καλύτερη λύση για Μιλιβόγεβιτς
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 - 19:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η ζήτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από σημαντικούς συλλόγους του εξωτερικού είναι μεγάλη και εφόσον δεν υπάρξει κάποια ατυχία με σοβαρό τραυματισμό για τον Σέρβο, θεωρείται βέβαιο ότι στους επόμενους μήνες θα πάρει μεταγραφή. Ο τρόπος παιχνιδιού του έχει αλλάξει, έχει γίνει πολύ πιο ώριμος και ουσιαστικός τόσο στον τρόπο που αμύνεται όσο και στη δημιουργία, καθώς αποφεύγει, πλέον, τις πολλές παράλληλες και πίσω πάσες.

Σε συνδυασμό με την εξαιρετική παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και το γεγονός ότι είναι μόλις 25 ετών, όλα συντείνουν στο ότι η επένδυση που έχει γίνει από τους «ερυθρόλευκους» στο πρόσωπό του, θα αποδειχθεί πέρα για πέρα σωστή. Εκείνο, όμως, που δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα είναι το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί μέσα στον Ιανουάριο και η καλύτερη λύση είναι να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το σκεπτικό των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι σωστό, όπως το ανέλυσε και ο ίδιος με δηλώσεις του στη Σερβία. Οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές και σημαντικές μέσα στον επόμενο μήνα και δεν πρέπει να λείψει. Αν υπολογίσει κανείς ότι σε αυτό το διάστημα θα λείπει και ο Μανουέλ ντα Κόστα, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Μαρόκο, αλλά και ο αντικαταστάτης του στη μεσαία γραμμή, Αλεξί Ρομαό, που επίσης θα πάει στο Κόπα Αφρικα με το Τόγκο, τότε θα είναι λάθος η φυγή του Σέρβου.

Στον Ολυμπιακό είναι γνώστες της κατάστασης με τα σερί ματς τον Ιανουάριο και τη χρησιμότητα του Μιλιβόγεβιτς μέχρι το φινάλε της περιόδου. Το καλό είναι πως ο παίκτης είναι ενήμερος των προθέσεων της διοίκησης και δεν βιάζεται, οπότε θα παραμείνει επικεντρωμένος και θα κοιτάξει να είναι ακόμα καλύτερος, ώστε ο μποναμάς μιας μεγάλης μεταγραφής να έρθει το καλοκαίρι.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 27/12/2016)

Διαβάστε επίσης

Δεν περισσεύει κανείς στο ρόστερ

Δεν περισσεύει κανείς στο ρόστερ

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι το πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός μέσα στον Ιανουάριο είναι πολύ απαιτητικό και κανείς παίκτης δεν περισσεύει.

Περί Ανσαριφάρντ ο λόγος

Περί Ανσαριφάρντ ο λόγος

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Ιρανό επιθετικό του Πανιωνίου, ο οποίος είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάνουν κλικ ακόμα και στους πιο απαιτητικούς φίλους του ποδοσφαίρου

Φταίει το πνεύμα των Χριστουγέννων

Φταίει το πνεύμα των Χριστουγέννων

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι το μόνο που δεν έχουν ακούσει είναι ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων φταίει που ο Ολυμπιακός παίρνει ένα ακόμα πρωτάθλημα πριν καν αλλάξει ο χρόνος.