Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απίστευτη γκίνια!

Η απίστευτη γκίνια!
Τρίτη, 2 Μαΐου 2017 - 21:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Κανείς δεν κρύφτηκε κι αρνήθηκε ότι ο Ολυμπιακός φέτος έβγαλε αρκετά προβλήματα, με συνέπεια η εικόνα του να μην ήταν αυτή που θα ήθελε ο κόσμος του, ειδικά σε ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν.

Ομως, είχε και γκίνια η ομάδα! Ηταν πολλά τα παιχνίδια στα οποία η μπάλα δεν την ήθελε και που με λίγη τύχη θα τα έπαιρνε, και μάλιστα όχι δύσκολα. Και, ξέρετε, όταν παίρνεις αποτελέσματα έχεις άλλη ψυχολογία και έρχονται μετά από «μόνα» τους κι άλλα αποτελέσματα κλπ, κλπ.

Εγώ θα σας πω μόνο ένα πράγμα, με αφορμή τα τρία δοκάρια στους ημιτελικούς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: ο Ολυμπιακός φέτος σε όλες τις διοργανώσεις είχε 26 δοκάρια!!! Μιλάμε ότι τα έσπασαν οι «ερυθρόλευκοι» τα δοκάρια! Και δείτε κιόλας πόσο τους στοίχισε αυτή η γκίνια.

Europa League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΕΛ 0-1, με τρία δοκάρια από Φορτούνη, Σεμπά, Ιντέγε, με το σκορ στο 0-1!

Αστάνα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1, με δοκάρι του Μαρτίνς στο τέλος, με το σκορ 1-1

ΑΠΟΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0, με δοκάρι του Βιάνα στο 1-0

Πρωτάθλημα

Πλατανιάς-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2, με δύο δοκάρια των Ιντέγε στο 0-0 και Μανθάτη, με το σκορ στο 2-2!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανιώνιος 0-1, με δύο δοκάρια των Καρντόσο και Ντε λα Μπέγια, με το σκορ στο 0-1!

Κύπελλο

Αρης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1, με δοκάρι του Καρντόσο, με το σκορ 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ατρόμητος 0-0, με δοκάρι του Καρντόσο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 1-2, με δύο δοκάρια του Ρέτσου στο 0-0 και του Μάριν στο 1-1!

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1, με δοκάρι του Καρντόσο, με το σκορ στο 0-1!

Δηλαδή, δεν είναι μόνο ότι είχε 26 δοκάρια. Είναι ότι από αυτά, τα 14, δηλαδή παραπάνω από μισά, θα άλλαζαν υπέρ του Ολυμπιακού το αποτέλεσμα εννιά αγώνων! Τεσσάρων στο Κύπελλο, τριών ευρωπαϊκών και δύο πρωταθλήματος. Η δε γκίνια αυτή αποτυπώθηκε ακριβώς με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αλλά και την μη κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ομίλους του Europa League.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό και τα άλλα δύο δοκάρια του Καρντόσο)

Διαβάστε επίσης

Την γκρίνια σας τη θυμάστε;

Την γκρίνια σας τη θυμάστε;

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για το κατόρθωμα του μπασκετικού Ολυμπιακού, ο οποίος κατάφερε να κάνει άπαντες να ξεχάσουν την γκρίνια τους και να πανηγυρίζουν μαζί με τους παίκτες της ομάδας.