Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Olympiacos BC against all

Olympiacos BC against all
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 - 16:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

Τεράστιο ματς. Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό και σε όλο το σύστημα σε έναν αγώνα χωρίς αύριο. Ειδικότερα στους φετινούς τελικούς το ελληνικό μπάσκετ πήγε πολλά χρόνια πίσω. Χωρίς, φυσικά, ευθύνη του Ολυμπιακού. Η μόνη του συμβολή σε αυτό είναι ότι η ομάδα είναι κουρασμένη και δεν κατάφερε να το τελειώσει πριν το 5ο ματς. Η διαιτησία σε όλη τη σειρά είναι σκάνδαλο. Μιλάμε για διαφορετική αντιμετώπιση σε ίδιες φάσεις και καθαρά μπασκετική αβάντα σε παίκτες και σημεία του ματς. Σπρώξιμο του κερατά σε μια άθλια ομάδα που δεν είναι ικανή να το εκμεταλλευτεί. Της βγήκε στο 4ο ματς που ουσιαστικά οι παίκτες απηύδησαν και μετά από ένα σημείο μπήκαν σε power save mode.

Το ίδιο θα γίνει και πάλι σήμερα, να είστε σίγουροι. Θα δούμε ξανά ένα πρώτο ημίχρονο απείρου κάλους. Αυτό το ματς έχουν σημαδέψει από την αρχή για δυο βασικούς λόγους. Το ένα είναι η κούραση του Ολυμπιακού. Το δεύτερο είναι ο κόσμος. Ποντάρουν ότι θα είναι αρκετή η αβάντα να χτίσουν μια διαφορά υπέρ του ΠΑΟ που ο κουρασμένος Ολυμπιακός δε θα μπορέσει να γυρίσει. Ή να εξοργιστεί ο κόσμος και να διακοπεί το ματς. Εμείς ελέγχουμε το δεύτερο και θα πρέπει το ΣΕΦ να είναι «λάβα» χωρίς να κάψει την ομάδα μας. Στο πρώτο πιστεύω πως η ομάδα θα έχει τα αποθέματα για κερδίσει αυτόν τον τραγικό Παναθηναϊκό έστω και με αυτές τις διαιτησίες. Είμαστε ένα καλό ματς μακριά από τον τίτλο. Αυτό είναι αρκετό!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/06/2017)

Διαβάστε επίσης

Τσίτα στο παρκέ, φωνή και μόνο φωνή στην εξέδρα!

Τσίτα στο παρκέ, φωνή και μόνο φωνή στην εξέδρα!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον αποψινό τελικό στο ΣΕΦ και επισημαίνει ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους... γκρίζους να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό με καμιά διακοπή

Καμαρώστε τους, κυρίες και κύριοι…

Καμαρώστε τους, κυρίες και κύριοι…

Ο Τόλης Λεούσης γράφει ότι η τραγική διαιτησία των Αναστόπουλου, Πουρσανίδη και Ανδρικόπουλου προκάλεσε αηδία και θύμισε την εποχή των Τανατζή, Βορεάδη και Κορομηλά!