Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει!

Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει!
Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017 - 23:42

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Λιγότερο από είκοσι μέρες έχουν μείνει για το πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League. Εχουν ακουστεί πολλά από την αρχή του καλοκαιριού με τους καλοθελητές να προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα. Από τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση του συλλόγου και τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις εκείνο που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι κινείται προς την κατεύθυνση της επιστροφής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κάθε καλοκαίρι ορισμένοι φαντάζονται και ονειρεύονται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Αλήθεια δεν έχουν κουραστεί; Κάθε χρόνο το ίδιο… παραμύθι λανσάρουν στους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Πρώτη φορά, πάντως, βλέπω πρόεδρο να έχει πετάξει λευκή πετσέτα και κάθε μέρα να φέρνει και έναν παίκτη. Και μάλιστα να παίρνει παίκτη με συνοπτικές διαδικασίες και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί στο ελληνικό πρωτάθλημα σαν τον Εμενίκε και τον Καρσελά. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και το σημαντικότερο είναι πως το περσινό πάθημα τους έγινε μάθημα. Αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι τώρα, αλλά και από την γενικότερη εικόνα που βγάζει η ομάδα προς τα έξω. Τα πάντα είναι διαφορετικά σε όλο τον οργανισμό. Ξέρουν τι πήγε λάθος πέρσι και φέτος λειτουργούν με άλλο τρόπο και άλλο σκεπτικό, με μοναδικό στόχο να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Εχουν καλυφθεί σημαντικά κενά της ενδεκάδα και θα καλυφθούν κι άλλα τις επόμενες ημέρες. Η διοίκηση σε ένα μοναδικό ντεμαράζ «σκάει» τη μία βόμβα μετά την άλλη. Πλέον όλα είναι στο χέρι του Μπέσνικ Χάσι και των παικτών του. Πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και να την οδηγήσουν ξανά στους ομίλους.

ΥΓ.: Το βίντεο με τον Μανώλη Σιώπη να τραγουδάει είναι όλα τα λεφτά. Είναι ένα δείγμα του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η παρουσία αρκετών Ελληνων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

ΥΓ.2: Πιστεύει πολύ τον Κούτρη ο Μπέσνικ Χάσι και όχι άδικα. Ο νεαρός μπακ έχει βγάλει μάτια στην προετοιμασία και έχει κερδίσει με το σπαθί του την εκτίμηση του κόουτς.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 09/07/2017)

Διαβάστε επίσης

Γι’ αυτό είναι ο καλύτερος

Γι’ αυτό είναι ο καλύτερος

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και επισημαίνει ότι ο Χάσι πλέον έχει στα χέρια του ένα μεγάλο μέρος των παικτών στους οποίους θα βασιστεί στα προκριματικά του Champions League

Στο γήπεδο του Α.Σ Χάλκης ο Καραταΐδης

Στο γήπεδο του Α.Σ Χάλκης ο Καραταΐδης

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού συνομίλησε με τους μικρούς ποδοσφαιριστές Μικτών Ομάδων της Δωδεκανήσου και τους είπε μερικά από τα μυστικά του αθλήματος.