Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα μείνουν όσοι γουστάρουν

Θα μείνουν όσοι γουστάρουν
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 11:58

Ο Ολυμπιακός δίνει έναν πόλεμο προκειμένου να καταφέρει να κατακτήσει το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Απέναντι του έχει πολλά μέτωπα και οι μάχες είναι σκληρές και επίπονες. Για να μπορέσει να βγει νικητής πρέπει να έχει μαχητές. Αυτοί που θα βρίσκονται στο εσωτερικό της ομάδας να είναι άνθρωποι έτοιμοι να μπουν στα χαρακώματα και να πολεμήσουν για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος οι παίκτες που θα βρίσκονται στην ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Έτσι όποιος δεν θέλει ή δεν του αρέσει για κάποιο λόγο απομακρύνεται. Όσοι βρίσκονται στον σύλλογο οφείλουν να είναι προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μοχάμεντ Μπεν είναι ο τελευταίος που βλέπει την πόρτα της εξόδου. Από τη στιγμή που ο επιθετικός από τις Κομόρες δεν ήταν αποφασισμένος να μείνει στην ομάδα, από τη στιγμή που έκανε δεύτερες σκέψεις η διοίκηση τον απέβαλλε. Όπως το ίδιο έγινε και με τον Εμενίκε, αλλά και με τους Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Καρσελά.

Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού να κρατήσει στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν και τη ψυχή τους για τη φανέλα που φοράνε. Στέλνει παράλληλα και μήνυμα προς όλους όσοι έχουν τη διάθεση να το παίξουν ζόρικοι πως "εδώ τα ψέματα τελείωσαν". Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη αυτούς που πονάνε την ερυθρόλευκη. Παίκτες όπως ο Προτό και ο Σισέ χρειάζονται και είναι απαραίτητοι σε αυτή τη προσπάθεια.

Σχεδόν βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Το ξεσκαρτάρισμα θα συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό της σεζόν στο Ρέντη θα βρίσκονται αυτοί που θα δώσουν μάχες για ένα ιστορικό πρωτάθλημα και στο φινάλε θα έχουν βάλει το όνομα τους στο "χρυσό" βιβλίο της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Μπανανία» και με… σφραγίδα FIFA

«Μπανανία» και με… σφραγίδα FIFA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έκανε παρέμβαση για το αυτοδιοίκητο στην Ισπανία και εξέθεσε μέχρι και την UEFA και έδειξε ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου