Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οταν… ψέλνει η προπαγάνδα, χορεύει η ΚΕΔ!

Οταν… ψέλνει η προπαγάνδα, χορεύει η ΚΕΔ!
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 23:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η προπαγάνδα… ψέλνει, η ΚΕΔ «χορεύει»… Τα ΜΜΕ, γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, έκαναν επίδειξη δύναμης, με αφορμή το πέναλτι που έδωσε ο Καραντώνης (Ημαθίας) στον Φορτούνη στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Ξάνθη. Ο ρέφερι δικαιώθηκε από όλους τους τηλεκριτικούς, με μοναδική εξαίρεση τον φίλο του Τεβεκέλη, και το σημαντικότερο ο Καραντώνης δικαιώθηκε και από τον παρατηρητή του Τεροβίτσα (Αιτ/νιας). Όμως, δεν ορίστηκε!

Είθισται να ορίζεται σερί, όταν ένας διαιτητής παίρνει μια δύσκολη απόφαση, όπως ο Καραντώνης που δικαιώθηκε και από το βίντεο, καθώς όταν ο Τεροβίτσας τον ρώτησε τι είδε, αυτός απάντησε με βεβαιότητα: «Ημουν πολύ κοντά στη φάση. Είδα γκρέμισμα. Ο Φασίδης στηρίχθηκε με τον αγκώνα του, μετά έβαλε όλο το σώμα του και έριξε κάτω τον Φορτούνη». Τελικά, ακόμη και αν κάνει λάθη, ο μόνος που παίρνει σερί ορισμούς είναι ο …γίγας Βάτσιος!

Διαβάστε επίσης

Με ροτέϊσον θα πάει και στη ρεβάνς

Με ροτέϊσον θα πάει και στη ρεβάνς

Δεδομένο πρέπει να θεωρούμε αυτή την στιγμή ότι ο Όσκαρ Γκαρθία και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τη μεθεπόμενη Τετάρτη, θα πάει με την ίδια νοοτροπία και το ίδιο πλάνο όπως και την Τετάρτη, δηλαδή κάνοντας εκτεταμένο ροτέϊσον.

Πόνεσαν τα μάτια μας

Πόνεσαν τα μάτια μας

Τόση «εξυγίανση» και δεν φεύγει κανείς! Το λάθος του Κούλα (Ξάνθης) υπέρ του ΠΑΟΚ, δείχνει και την ανάγκη για αλλαγές

Ετσι παίζουν με την «φωτιά»

Ετσι παίζουν με την «φωτιά»

Ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) είναι ντεφορμέ, καθώς κάνει λάθη, όμως ορίστηκε στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός