Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασιλειάδης: Αλλα έλεγε πριν, άλλα μετά το «ντου» του Σαββίδη

Βασιλειάδης: Αλλα έλεγε πριν, άλλα μετά το «ντου» του Σαββίδη
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 11:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το μεγάλο ζήτημα με τον Βασιλειάδη είναι ότι δεν έχει σταθερές απόψεις για το ποδόσφαιρο. Λαλίστατος μεν ο Υφυπουργός, όμως θα πρέπει να θυμάται τι λέει. Δεν είναι δυνατόν το «κανονιστικό πλαίσιο» να είναι επαρκές στις 26 Φεβρουαρίου και στις 13 Μαρτίου, δηλαδή μετά το «ντου» του Σαββίδη με το όπλο στη ζώνη, να ισχύει το εντελώς αντίθετο.

Διαβάστε δηλώσεις του Βασιλειάδη στις 26 Φεβρουαρίου: «Δυστυχώς οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου (σ.σ. με αφορμή τον τραυματισμό του Γκαρθία) είναι μεγάλες. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς τα αποτελέσματα αυτά είναι αποτελέσματα πολύ σκληρών κανονισμών που έχουν έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω την αίσθηση ότι το νέο κανονιστικό πλαίσιο το οποίο είναι πολύ αυστηρό και οφείλει να εφαρμόζεται και εφαρμόζεται από τακτικούς δικαστές σας θυμίζω πλέον, βοηθάει στην εξάλειψη αυτών των προβληματικών φαινομένων. Είδατε ότι φέτος είχαμε αρκετά σκληρές τιμωρίες στις περισσότερες ομάδες».

Ξαφνικά, για να δικαιολογήσει και τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Βασιλειάδης «ανακάλυψε» ότι δεν υπάρχουν σκληρές τιμωρίες ομάδων, καθώς στις 13 Μαρτίου δήλωσε: ««Αν δεν πάρουμε δεσμεύσεις, αν δεν σταματήσουν οι δηλώσεις, αν δεν συμφωνήσουμε το νέο κανονιστικό πλαίσιο, το νέο ποινολόγιο, θα φτάσουμε μέχρι τέλους. Εμείς δεν πρόκειται να ρισκάρουμε τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια γιατί αυτοί είναι κοκόρια. Η ΕΠΟ, η Λίγκα και οι τακτικοί δικαστές να κάνουν άμεσα αναμόρφωση του κανονιστικού πλαισίου, το οποίο δεν είναι επαρκές. Ας γίνει και Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί. Αν δεν κάνουν μορατόριουμ οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και αν δεν δεχτούν να εισαχθούν στο ποινολόγιο οι ποινές για τις εμπρηστικές τους δηλώσεις, εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Δεν πιεζόμαστε καθόλου».

Διαβάστε επίσης

ΔΣ κατόπιν …εορτής

ΔΣ κατόπιν …εορτής

Οι χειρισμοί των ανθρώπων της Σούπερ Λίγκας την οδηγούν σε απαξίωση, η οποία βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα διάλυσης.