Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βαζελάκια, λαγουδάκια, για ακούστε δυο λογάκια»

«Βαζελάκια, λαγουδάκια, για ακούστε δυο λογάκια»
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011 - 01:18

ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ, ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΙ ΛΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ;

«Βαζελάκια, λαγουδάκια, για ακούστε δυο λογάκια απ’ του Χάρου τα δοντάκια»

Τι να μας πείτε, ρε ξεφτίλες λαγοί, για τη ζωή σας; Ένα άθλημα έχετε όλο κι όλο και αυτό κοιτάτε να το κρατήσετε φέτος με νύχια και με δόντια. Αδέρφια, να καταλάβετε πόσο ξεφτίλες είναι και πόσο υπανάπτυχτοι είναι, οι μονίμως στερημένοι οι βαζέλες οι καημένοι, που μου σκάσανε μετά τη δεύτερη ήττα-σφαγή που έγινε και έκαναν όπως έκανε η Μπαρτσελόνα που πήρε το Champions League!

Και βλέπετε πως εγώ αναφέρω πρώτα, την ήττα και μετά τη σφαγή! Ναι, αδέρφια μου, χάσαμε, η ομάδα μας δεν είναι ακόμα έτοιμη να αντιμετωπίσει και να νικήσει και αυτούς και τους λύκους τους. Εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ αυτό με τη διαιτησία δεν το βάζουμε πρωτεύον, όπως κάνουν όλοι τους! Εμείς θέλουμε η ομάδα μας να νικά και τις διαιτησίες αν χρειαστεί!

Γι’ αυτό και ο λαός μας ποτέ δεν είχε σχέση ούτε θα έχει με όλους τους άλλους στην Ελλάδα. Και θα σας πω ακριβώς τι μας ενοχλεί γενικά με το μπάσκετ. Θέλουμε η ομάδα να γίνει ομαδάρα και αυτό γίνεται μόνο αν πέσουν ακόμα περισσότερα λεφτά τώρα στις μεταγραφές! Δηλαδή αφού τα έχετε χώσει τρελά και χοντρά, ρε Αγγελόπουλοι, κάντε ακόμα ένα «μπαμ» και πάρετε 3 παικταράδες έτσι ώστε εκεί που πονάει η ομάδα να είναι πλήρης πλέον!

Γιατί αφού δεν γουστάρετε να τη φτιάξετε τη δουλειά στο παρασκήνιο με τους λύκους και τους υπόλοιπους, που κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνετε! Γιατί, αδέρφια μου, κακά τα ψέματα, για να νικάς και τις σφυρίχτρες πρέπει να έχεις ομαδάρα πλήρη και με παικταράδες παντού! Εκεί θα σας παραδεχτώ, Αγγελόπουλοί μου, να φτιάξετε ομάδα που να μη μασάει τίποτα και να τους το παίρνει με τη μαγκιά της το πρωτάθλημα!

Αλλά βλέπετε πως έτσι όπως πάτε, δεν γίνεται δουλειά, θα το ξαναπώ, αν πέρσι εκτός από τον Σπανούλη, μου κάνατε ακόμα 3 μεταγραφάρες, θα τους το παίρναμε περίπατο φέτος! Έχω άδικο, ρε γαμώτο μου; Βλέπετε πως και έτσι που είμαστε στο παρά κάτι και με τα σφυρίγματα θα το πάρουν… αν το πάρουν οι ξεφτίλες! Γιατί, ρε Αγγελόπουλοι, τρελαίνετε τον κόσμο μας, τρελαίνετε και τους εαυτούς σας και δίνετε στον κάθε άσχετο τροφή να λέει διάφορα για πάρτη σας; Που τα λεφτά που έχετε ρίξει άλλος στη θέση σας δεν θα τα έριχνε ούτε στον ύπνο του!

Εγώ πιστεύω, και να δείτε ότι δεν θα βγω ψεύτης, γιατί και εγώ στη θέση σας αυτό θα έκανα, ότι μόλις τελειώσει η σεζόν δεν θα σκεφτείτε τίποτα και θα κάνετε χωρίς να υπολογίσετε τα λεφτά τις μεταγραφάρες «μπαμ» που χρειάζεται η ομάδα μας, και μετά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όχι μόνο εδώ Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη όλα θα είναι δικά μας! Μόνο έτσι θα κάνετε δουλειά! Και μόνο έτσι θα τους κάνετε όλους να σκάσουν! Γιατί και όλοι μας κατά βάθος θέλουμε να τους το πάρουμε στα ίσια! Όχι με λύκους και λαμόγια όπως κάνουν αυτοί!

Βαζελάκια, λαγουδάκια, για ακούστε δυο λογάκια απ’ του Χάρου τα δοντάκια! Έχετε μετρήσει, ρε ξεφτίλες, που μου κάνετε χαρούλες μόνο στο μπάσκετ τι ΛΟΥΤΣΑ έχει πέσει;

Ξεχάσατε, μωρά μου, τις ΛΟΥΤΣΕΣ όλη τη χρονιά; Από πού θες να αρχίσω, ήρθε η ώρα να σε σκίσω, ΛΑΓΟΒΑΖΕΛΕ ξανά, άκου τι ΛΟΥΤΣΑ έπεσε από τον Πειραιά! Βάζελε, σε ποδόσφαιρο, σε μπάσκετ, βόλεϊ, λαγέ, και πόλο. Σου τον κάνανε οι ΓΑΥΡΟΙ πάλι κόκκινο τον κ…!

Μωροί κουνελίτσα, ή αλλιώς Τζουλίτσα, -13 σε έχω στην μπαλίτσα! Η ΛΟΥΤΣΑ η καλή στου ΟΑΚΑ το κλουβί. Εκεί που είχατε φιέστες και φύγατε όλοι χέστες! Στο γκολ του Ντάρμπισιρ που μείνατε αγάλματα κι αντί για πανηγύρια αρχίσατε τα κλάματα! Κι όταν μιλάμε για μπάλα, εσείς μας λέτε άλλα; 38 εμείς, 37 όλοι σας μαζί, τουμπεκί ψιλοκομμένο βαζελάκι μου καημένο! Θέλεις να πω για βόλεϊ; Ή θες να πω για πόλο; Εκεί που η ΛΟΥΤΣΑ έφτασε έως τα παπούτσια!

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείτε μετά από δύο νίκες σε ένα και μοναδικό άθλημα να βγαίνετε και να μιλάτε. Για όνομα του Θεού! Αν ήσασταν στη θέση μας σε όλα τα αθλήματα που έχουμε ξεσκίσματα, τι θα μας λέγατε και τι θα κάνατε; Λαγουδάκια μου, εμείς οι ταπεινοί ΓΑΥΡΟΙ δεν μιλάμε, γιατί ακόμα δεν τέλειωσε το μπάσκετ… κι έχεις Κάλυμνο το πόλο, τον λαγουδίσιο σου… «ποπό» θα κοκκινίσω όλο!

Οι κούπες, ο πρόεδρος και εμείς πάντα παρόντες…

Αδέρφια μου, στις 3 Ιουνίου θα γίνει στη Νέα Υόρκη μεγάλη ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ γιορτή! Με καλεσμένο τον τρελό μας πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη που θα δώσει το «παρών». Τα αδέρφια μας από την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ομογένεια περιμένουν πώς και πώς και τις κούπες μας, αφού εκτός από αυτή της Superleague θα είναι και αυτές που πήρε ο Ερασιτέχνης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας. Τα αδέρφια μας στην Αμερική υπόσχονται πολλές εκπλήξεις, θα γίνει το έλα να δεις, και ο «ΓΑΥΡΟΣ» αλλά και το gavros.gr δεν θα μπορούσαν να λείψουν από εκεί.

Αδέρφια, και εγώ αλλά και ο Διονύσης Βερβελές θα είμαστε στη Νέα Υόρκη και θα μεταφέρουμε το κλίμα από τις εκδηλώσεις εκεί και όχι μόνο!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» και ο Πειραιώτης στην Κάλυμνο…

Αδέρφια μου, όλοι ξέρουμε ότι το Final 4 πόλο Ανδρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 03-04/06 στην Κάλυμνο, θα γίνει σε ένα καθαρά και ολοκληρωτικά ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ από άκρη σε άκρη νησί. Οπως παντού και πάντα, ο «ΓΑΥΡΟΣ» θα είναι εκεί, απλά επειδή ο Χάρος που ειδικά φέτος έχει επισκεφτεί την Κάλυμνο δύο φορές θα βρίσκεται μαζί με τον Βερβελέ στη Νέα Υόρκη που τους έχουν καλέσει τα αδέρφια μας από τον σύνδεσμό μας εκεί, δεν θα μπορέσει να είναι και στην Κάλυμνο, έχει κανονιστεί να είναι το άλλο αλάνι της 7ης ΠΥΛΗΣ του «ΓΑΥΡΟΥ», ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ!

Διαβάστε μήνυμα βάζελου, αδέρφια!

Είδα χθες το ματς και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπάσκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογό μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος, όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη. Τι να του πεις και του παιδιού; Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει, αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη... Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 31/05/2011)

Διαβάστε επίσης

ΟΠΩΣ ΣΤΟ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

ΟΠΩΣ ΣΤΟ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Για μένα, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, ο τελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ελληνικό πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση...