Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταρρέει με κρότο ο μύθος του «παραρτήματος» Άρη

Καταρρέει με κρότο ο μύθος του «παραρτήματος» Άρη
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 22:57

Η «Αθλητική Διαπλοκή» ξεβρακώνει την προπαγάνδα του SDNA με στοιχεία! Διαβάστε εδώ το «καυτό» θέμα...

Αν ο Άρης δεν συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θα ήταν ήδη πολύ κοντά στη μαθηματική του κατάκτηση! Μία ματιά στα αποτελέσματα των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου, μπορεί να πείσει και τον τελευταίο ψεκασμένο: 2/2 νίκες η ΑΕΚ, 2/2 νίκες ο Παναθηναϊκός, 2/3 νίκες ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έχασε δύο βαθμούς μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν!

Και όμως ο κάθε ψευτο-insider που δήθεν παίζει στα δάχτυλα τα αθλητικά παρασκήνια, παραμένει βέβαιος ότι ο Άρης είναι παράρτημα και οι αγώνες με τον Ολυμπιακό είναι στημένοι. Τώρα πώς γίνεται και δεν έρχεται ποτέ το αποτέλεσμα που «συμφέρει», παραμένει ένα μυστήριο...

Έτσι τα τρολάκια συνεχίζουν ακάθεκτα τη δράση τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σχόλιο που διαβάσαμε σε άρθρο της ιστοσελίδας SDNA, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα Ολυμπιακου-Άρη με έναν τύπο να καλεί δημόσια τον κόσμο να σηκώσει όλα του τα χρήματα, όσα και αν είναι και να τα ποντάρει στον άσσο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι και ο ίδιος πόνταρε όλα τα χρήματά του (7.500 ευρώ) στον άσσο των Ερυθρόλευκων, λέγοντας ότι το παιχνίδι αυτό δεν σπάει με τίποτα για... γνωστούς λόγους:

Και όμως, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το σχόλιο παραμένει δημόσιο και ο Εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει. Και όλα αυτά, όχι στα πλαίσια στοιχηματικών συμβουλών από επαγγελματίες που έχουν τις απαραίτητες άδειες και τις απαιτούμενες σημάνσεις για ΚΕΘΕΑ, κτλ, αλλά από έναν τύπο που αφήνει ξεκάθαρα υπονοούμενα για χειραγωγημένο αγώνα με σκοπό τον άσσο και καλεί δημόσια τον κόσμο να ποντάρει όλη την περιουσία του, ούτε καν με φειδώ!

Θυμίζουμε ότι ο διευθυντής του site που φιλοξενεί το εν λόγω σχόλιο, μιλώντας χθες το βραδύ στον τηλεοπτικό σταθμό Open την ώρα που ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη και ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ, ανέφερε ότι ήταν γνωστό το τι θα γίνει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη από την κλήρωση!

Άλλωστε, δεν έχει περάσει παρά μόνο μία εβδομάδα από τότε που ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος είχε χαρακτηρίσει «φιλικούς» τους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Άρη για να τον διαψεύσει η ίδια η πραγματικότητα:

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΝΤΣΙΝΙ

Ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι προς όσους θεωρούν τον Άρη παράρτημα του Ολυμπιακού, δόθηκε τον Ιανουάριο με τη μεταγραφή του Μαντσίνι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του SDNA βέβαια, έγραφαν λόγο καιρό πριν, σε ειρωνικό κείμενο με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τους λόγους που ο παίκτης θα πάει στον Ολυμπιακό:

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Είναι τόσο δυνατό «παράρτημα» του Ολυμπιακού ο Άρης ώστε να έχουμε το εξής ενδιαφέρον στοιχείο: Φέτος οι Ερυθρόλευκοι ήταν αήττητοι στο πρωτάθλημα σε Λεωφόρο, Τούμπα και «OPAP Arena», αλλά ηττήθηκαν μόνο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ η ζημιά του Άρη στον Ολυμπιακό ήταν τόσο μεγάλη βαθμολογικά που οδήγησε αλλαγή προπονητή τον Σεπτέμβριο και σε παραίτηση Μίτσελ σήμερα! Οι δύο αλλαγές προπονητών του Ολυμπιακού είχαν αφετηρία δύο αποτυχίες κόντρα στον Άρη.

Και αν θεωρείτε ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόνο φέτος, ας γυρίσουμε λίγο πίσω το χρόνο...

PLAYOFFS 2021/22

Οι μνήμες γυρίζουν ένα χρόνο πίσω, στα playoffs της σεζόν 2021/22. Τότε που τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο Άρης «καιγόταν» για τη νίκη. Τα υπονοούμενα τότε ήταν αντίστροφα και έφερναν φαβορί τον Άρη με ευθεία παραπομπή στις στοιχηματικές αποδόσεις:

Και όμως, ο Ολυμπιακός, παρότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, νίκησε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 0-1, αφήνοντας τους μουδιασμένους.

Μάλιστα, όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ, τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά. Το σύνθημα «Παίξτε σπίτια» αντηχούσε:

Όταν βέβαια ο Ολυμπιακός νίκησε, και πάλι οι ψεκασμένοι είχαν μία απάντηση να δώσουν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021/22

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν, ο Άρης είχε σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με σκορ 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στον αγώνα αυτό, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Ελ Αραμπί στο 13' και εκείνη τη στιγμή, διαβάζαμε στα σχόλια τα εξής:

«Ανοίξατε πόδια», «μια φορά τσάτσος πάντα τσάτσος», «παράρτημα»

Ο Άρης ισοφάρισε με τον Καμαρά στο 52' σε 1-1. Τα σχόλια αποκάλυψαν ότι ο αγώνας ήταν στημένος για Χ...

Ο Άρης πήρε τελικά τη νίκη με γκολ του Μπρούνο Γκάμα στο 79'. Ας δούμε τα σχόλια που ακολούθησαν μετά:

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα στο γιατί δεν πρόκειται να πάμε μπροστά ως χώρα, ο σχολιασμός του ίδιου σχολιαστή πριν και μετά από εκείνον τον αγώνα!

PLAYOFFS 2020/21

Αντίστοιχα μεγάλες στιγμές είχαμε ζήσει στα playoffs της προπέρσινης σεζόν, όταν ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά και ήταν ξανά βαθμολογικά αδιάφορος, ενώ ο Άρης «καιγόταν» για τη νίκη. Στο SDNA διαβάζαμε ξανά για τις στοιχηματικές αποδόσεις του αγώνα, καθώς και ότι ο Ολυμπιακός κατέβαινε με τα «δεύτερα»!

Τι έγινε τελικά; Ο Άρης προηγήθηκε, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο τέλος, στερώντας από τους «κιτρινόμαυρους» το πολύτιμο τρίποντο.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το αφήγημα δεν αντέχει στην κοινή λογική. Οι καλές διοικητικές σχέσεις ή τα μεταγραφικά deals μεταξύ δύο ομάδων δεν σημαίνουν τίποτα παραπάνω από αυτό. Ωστόσο, σε μία χώρα που λατρεύει τα παραμύθια και τις συνωμοσίες, οι φανατισμένοι και μονίμως πικραμένοι οπαδοί άλλων ομάδων, δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουν την αλήθεια. Μονίμως θα στηρίζουν τις αποτυχίες τους σε παραμύθια.

Διαβάστε επίσης

Έβριζε στο παρελθόν τον Ολυμπιακό διαιτητής του τελικού μπάσκετ γυναικών;

Έβριζε στο παρελθόν τον Ολυμπιακό διαιτητής του τελικού μπάσκετ γυναικών;

Τις τελευταίες ώρες, ο φακός της Αθλητικής διαπλοκής έχει εντοπίσει σε σχόλια, ακόμα και σε δημοσιεύσεις του SDNA (!) στο Facebook ένα printscreen μία φερόμενη δημοσίευση από το παρελθόν στο Facebook του έτερου διαιτητή του ίδιου τελικού!