Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ και το SDNA σας παρουσιάζουν την επιθεώρηση «Τελικός κυπέλλου»!

Η ΕΠΟ και το SDNA σας παρουσιάζουν την επιθεώρηση «Τελικός κυπέλλου»!
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 09:58

Η ΕΠΟ συνεχίζει να... «επιβάλλει το ρυθμό της», έναν ρυθμό περιφερόμενου θιάσου και μαζί με το αγαπημένο της site παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη κωμωδία της ποδοσφαιρικής ιστορίας: «Τελικός κυπέλλου στα χρόνια του Μπαλτάκου». Διαβάστε το χρονικό...

Από το 2017 που η «εξυγίανση» μπήκε στην ποδοσφαιρική ζωή του τόπου, έχουμε ζήσει τα πάντα στους τελικούς του κυπέλλου. Από μαχαιρώματα σε πεζογέφυρες, τελικούς κεκλεισμένων των θυρών, τελικούς τον Σεπτέμβριο με ρόστερ... Ιουνίου, μέχρι ξύλο μεταξύ συμμάχων εξυγιαντών. Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο πήχυς ήταν ψηλά. Και όμως ο Τάκης Μπαλτάκος κατάφερε να απογειώσει τον πήχυ αποδεικνύοντας τις διοικητικές του ανικανότητες κατά την κρίση μας. Ας απολαύσουμε το χρονικό της κωμωδίας:

01/02/2023

Με το ξεκίνημα του Φλεβάρη, η ΕΠΟ βολιδοσκοπεί το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας Novibet σε Γερμανία ή Αγγλία! Το SDNA είχε φυσικά τις αποκλειστικές πληροφορίες:

09/02/2023

Οκτώ ημέρες αργότερα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κάνει λόγο για αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε περίπτωση που ο τελικός διεξαχθεί στην Αγγλία:

Την ίδια μέρα το SDNA έχει... αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου της Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στο γήπεδο της ομάδας του:

12/02/2023
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ!

Τρεις μέρες μετά, ο πρόεδρος της πιο απολαυστικής ΕΠΟ όλων των εποχών, αναφέρει ότι επικρατέστερο γήπεδο για τη διεξαγωγή του τελικού είναι αυτό της Κρίσταλ Πάλας:

13/02/2023
ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!

Μία μέρα μετά, ο κ. Μπαλτάκος μας μιλάει για τελικό στην Αυστραλία! Τι καλύτερο από ένα ταξίδι 20 ωρών για τις ομάδες και ο τελικός να διεξάγεται 10 το πρωί ώρα Ελλάδας;

09/03/2023
«ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

Στις 9 Μαρτίου ο Τάκης Μπαλτάκος μιλάει για τελικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου ή στο εξωτερικό!

07/04/2023
«ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»!

Μπαίνουμε στον Απρίλιο και στις 7 του μηνός, η ΕΠΟ αποφασίζει να γίνει ο τελικός στην Λευκωσία της Κύπρου. Το SDNA έχει την αποκλειστική πληροφόρηση:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ:
«ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ»

Ο διευθυντής του SDNA Βασίλης Παπαθεοδώρου, σε σχόλιό του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» μιλάει για τον τελικό στην Κύπρο και όσοι τον εμπιστεύθηκαν, μάλλον τώρα κλαίνε κάποια λεφτά που έδωσαν στα εισιτήρια!

00:09 του βίντεο:
Παπαθεοδώρου: «Στην Κύπρο αδέρφια μου, στην Κύπρο»
Παρουσιαστής: «Οριστικό;»
Παπαθεοδώρου: «...και αμετάκλητο»!

13:36 του βίντεο:
Παρουσιαστής: «Λέμε με 100% σιγουριά στον κόσμο Βασίλη ότι στις 20 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει στην Κύπρο; Βάζουμε την υπογραφή μας σε αυτό;»
Παπαθεοδώρου: «Ναι, αν δεν παρέμβει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου».

15:03 του βίντεο:
Παπαθεοδώρου: «Σπεύσατε όσοι θέλετε να πάτε, έχουν πάρει την ανιούσα οι τιμές των εισιτηρίων».

12/04/2023
ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η ΕΠΟ λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο και στις 12 Απριλίου δεν χρειάστηκε κανένας πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Απλούστατα, η Κυπριακή Αστυνομία «έριξε άκυρο» στην Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Το «οριστικό και αμετάκλητο» πήγε στον «κουβά»!

13/04/2023
ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Επόμενο βήμα στο ταξίδι της παράνοιας, το ΟΑΚΑ:

15/04/2023

Στις 13 Απριλίου, το πορτοκαλί site έχει πληροφορίες ότι η ΕΠΟ βολιδοσκοπεί το ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή του τελικού:

Εν τέλει, η χρηματική οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τον περυσινό τελικό δείχνει να «καίει» και αυτό το σενάριο!

18/04/2023

Στις 18 Απριλίου 2023, η ΕΠΟ ανακοινώνει το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου ως έδρα του τελικού, με αστερίσκο ως προς τον αριθμό των θεατών:

25/04/2023

Δύο μέρες μετά, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου, μιλά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και ανακοινώνει ημερομηνία τελικού την 24η Μαΐου και γήπεδο το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, εκφράζοντας πεποίθηση ακόμα και για 10.000 θεατές!

ΜΠΕΟΣ: «ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ»!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βόλος και δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχτεί να διεξαχθεί ο τελικός στην πόλη του παρά μόνο με περιορισμένο αριθμό θεατών με 400 προσκλήσεις για να αποφευχθούν τα έκτροπα του 2017. Απέναντι στο σενάριο των 10.000 θεατών απάντησε προειδοποιώντας ότι θα σβήσει τα φώτα στο γήπεδο αν υπάρξει υπέρβαση των 400 ατόμων!

27/04/2023 (μεσημέρι)
«ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ»!

Επιτέλους το θέμα δείχνει να λύνεται. Μετά από άφθονους «κουβάδες», το site της αλήθειας μας ενημερώνει ότι ο τελικός θα γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στον Βόλο:

27/04/2023 (βράδυ)
ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ!

Έγραψε το SDNA «οριστικό»; Κρατήστε μία πισινή! Πέρασαν λίγες ώρες και το Πανθεσσαλικό χθες βράδυ μας χαιρέτησε!

Και το σήριαλ συνεχίζεται... Τώρα λέει σκέφτονται την AEL FC Arena της Λάρισας για τον τελικό. Λέτε; Μπορεί. Αλλά αν δεν το δούμε «οριστικό» στο SDNA, δεν πιστεύουμε τίποτα...

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΝΥΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ

Όταν ο Τάκης Μπαλτάκος εκνευρίστηκε με μία ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά... έβγαλε νύχια και ζήτησε τη διαγραφή της ένωσης από την ΕΠΟ. Βέβαια μετά έκανε κωλοτούμπα και κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Όταν ο Τάκης Μπαλτάκος εκνευρίστηκε με την Super League, έβγαλε ξανά νύχια, λέγοντας ότι θα πάρει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος της Α' εθνικής από τη λίγκα και θα την αναθέσει στην ίδια την ΕΠΟ. Βέβαια έμεινε ξανά στα λόγια και δεν έγινε τίποτα.

Χθες ξαναθύμωσε ο Τάκης Μπαλτάκος, αυτή τη φορά με τον Αχιλλέα Μπέο για το νέο «άκυρο» στον τελικό του κυπέλλου και έβγαλε ξανά νύχια με τη διαρροή φημών ότι θα παραπέμψει τον κ. Μπέο στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ και ότι θα αποκλείσει το Πανθεσσαλικό στάδιο για να μην μπορεί να αγωνίζεται εκεί ο Ν.Π.Σ. Βόλος του κ. Μπέου!

Όλοι γνωρίζουμε βέβαια ότι τα νυχάκια του κ. Μπαλτάκου είναι κομμένα και περιποιημένα και δεν μπορούν να κάνουν ζημιά σε κανέναν. Έχει αποδείξει ότι είναι όπως ένας σκύλος που γαβγίζει και δεν δαγκώνει. Εξάρσεις μεγαλείου στα λόγια, αλλά στην πράξη δεν κάνει τίποτα.

Παρόλα αυτά, η ουσία είναι μία. Η σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ είναι η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών. Εδώ και μήνες δεν έχει την ικανότητα να διοργανώσει έναν τελικό κυπέλλου και περιπλανιέται από την Αγγλία στη Γερμανία, από την Αυστραλία στην Κύπρο και από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ! Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν θλιβερό. Αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται ότι θα οδηγήσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε καλύτερες μέρες.

Κλείνουμε θυμίζοντας τα πύρινα άρθρα του site της αλήθειας κατά της ομοσπονδίας μπάσκετ, επειδή το final 8 του κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη δεν είχε τόσο κόσμο. Μιλούσαν για διασυρμό!

Εκεί βέβαια η απουσία Βασιλακόπουλου και η ξεφτίλα του 13-0 τους τσούζει, όποτε δικαιολογημένα. Τώρα όμως μετά από όλη αυτή την κωμωδία, δεν αισθάνονται την ανάγκη να μιλήσουν για διασυρμό του Μπαλτάκου, όπως έκαναν με τον Λιόλιο; Αφού είστε το site της αλήθειας ρε παιδιά...

Διαβάστε επίσης

Το νέο γλέντι του ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο SDNA που δεν πετυχαίνει βαλσαμωμένο ελέφαντα

Το νέο γλέντι του ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο SDNA που δεν πετυχαίνει βαλσαμωμένο ελέφαντα

«Στον Ολυμπιακό θυσίασαν τμήματα όπως το πινγκ πονγκ για να πετύχουν σε βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών», κραύγαζε το sdna. Και τελικά ο αυτοκράτορας του ερασιτεχνικού αθλητισμού τους διέλυσε και στα μεν και στα δε! Απολαύστε το ξεβράκωμα που τους έκανε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Κουρελιάζουμε με ντοκουμέντα την ανακοίνωση της Original

Κουρελιάζουμε με ντοκουμέντα την ανακοίνωση της Original

Ανακοίνωση επιπέδου Γ' εθνικής χθες από την Original με υποτιθέμενο στόχο τον Παναθηναϊκό, αλλά με ένα κάρο ψέματα για τον αιώνιο εφιάλτη τους, ο οποίος φοράει ερυθρόλευκα. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει και αποδομεί με στοιχεία.

Αφιέρωμα: Τρία χρόνια από την εισήγηση υποβιβασμού του Ολυμπιακού και τη σφαλιάρα του αιώνα

Αφιέρωμα: Τρία χρόνια από την εισήγηση υποβιβασμού του Ολυμπιακού και τη σφαλιάρα του αιώνα

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από την εισήγηση υποβιβασμού του Ολυμπιακού που κατέπεσε με κρότο στα δικαστήρια. Η Αθλητική διαπλοκή σας παρουσιάζει μία εντυπωσιακή αναδρομή με την ανθρωποφαγία των αντιολυμπιακών ΜΜΕ που στο τέλος κατάπιαν τη γλώσσα τους, η οποία θα σας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο λειτουργίας των αντιολυμπιακών μηχανισμών.

Η σοκαριστική αναδρομή των διαιτησιών στους φετινούς αγώνες της ΑΕΚ

Η σοκαριστική αναδρομή των διαιτησιών στους φετινούς αγώνες της ΑΕΚ

Οι πρωτοφανείς διαιτητικές αποφάσεις υπέρ της ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν προκαλέσει τεκτονικές αντιδράσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κερασάκι στην τούρτα το βιώσαμε όλοι χθες το βράδυ. Η Αθλητική διαπλοκή σας παρουσιάζει την ανασκόπηση της φρίκης από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα... Τι συμβαίνει από το 2015 έως σήμερα και πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;