Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπέικον, οι καταγγελίες-σοκ για μπράβους και ο «κουβάς» του Βασίλη Βέργη

Ο Μπέικον, οι καταγγελίες-σοκ για μπράβους και ο «κουβάς» του Βασίλη Βέργη
Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023 - 11:06

Έντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι έχει τελικά η υπόθεση Μπέικον μετά τις καταγγελίες του ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει μπράβους μετά από ήττα του Παναθηναϊκού. Προσθέστε και τα δημοσιεύματα μηνών που πήγαν «στον κούβα» και θα καταλάβετε γιατί το θέμα Μπέικον κάνει πολλούς να αισθάνονται άβολα. Η Αθλητική διαπλοκή ανοίγει τον φάκελο και παρουσιάζει το ενδιαφέρον χρονικό.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2022

Στις 03/07/2022, η στήλη «Slam Dunk» του SDNA (η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως αυθεντία σε θέματα Ελληνικού μπασκετικού παρασκηνίου), έγραψε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό για τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα Ντουέιν Μπέικον:

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Στις 17/10/2022, η στήλη «Slam Dunk» γράφει ότι ούτε ως πιθανότητα δεν υπάρχει σενάριο για Μπέικον στον Παναθηναϊκό:

Μόλις τέσσερα 24ωρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός αποκτά τον Μπέικον και το «Slam Dunk» αποδεικνύεται κάρφωμα σε κουβά!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Στις 28/11/2022 ο Βασίλης Βέργης ειρωνεύεται τις ομάδες της Ευρωλίγκα που απέρριπταν τον Μπέικον για λόγους χαρακτήρα, αποκαλώντας τες «ψαγμένες» εντός εισαγωγικών και αναφέρει ότι το πιθανότερο είναι να δικαιωθεί 100% η απόφαση του Παναθηναϊκού:

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Ο ενθουσιασμός του Βασίλη Βέργη συνεχίζεται. Στις 09/12/2022 αποκαλεί τον Μπέικον ηγέτη του Παναθηναϊκού που οδηγεί την ομάδα στην 8άδα (τελικά τερμάτισε προτελευταίος)...

Παράλληλα, εξυμνεί τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προσωπικά για το ρίσκο της μεταγραφής Μπέικον:

Την ίδια μέρα, το «Slam Dunk» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός «κλειδώνει» τον Μπέικον ως το 2024. Ναι αυτόν που δεν υπήρχε ούτε ως πιθανότητα το σενάριο να πάει στο τριφύλλι σύμφωνα με την ίδια στήλη:

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Και φτάνουμε στον Απρίλιο. Ο Μπέικον (που αρχικά δεν θα ερχόταν ποτέ στον Παναθηναϊκό και μετά «κλειδώθηκε» μέχρι το 2024), αποχώρησε από την ομάδα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Μάλιστα αυτό ήταν «το αναμενόμενο»:

Πριν περάσουμε στις καταγγελίες Μπέικον, θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι. Αναφορικά με τον κ. Βέργη και τα μεγάλα λόγια του που αποδείχθηκαν λανθασμένα, αυτά συμβαίνουν στη ζωή, δεν είναι κάτι κακό, ούτε χρειάζεται ο ίδιος να στεναχωρεθεί. Κάποιο σχόλιο όμως δεν θα κάνει; Εξυμνούσε τον κ. Γιαννακόπουλο όταν προέβλεπε δικαίωση της μεταγραφής Μπέικον. Τώρα που η «ψαγμένη» Ευρωλίγκα (όπως την αποκαλούσε ειρωνικά), δικαιώθηκε και ο Μπέικον έφυγε από το Τριφύλλι, δεν οφείλει ο δημοσιογράφος να αποδώσει ευθύνες στον κ. Γιαννακόπουλο;

Αναφορικά με τους «κουβάδες» του «Slam Dunk» δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι μεν απανωτοί, αλλά αυτό συμβαίνει στη δημοσιογραφία. Το κακό είναι να αυτοπροσδιορίζεται κάποιος ως αυθεντία, ειρωνευόμενος τους άλλους, ενώ δεν μπορεί να πετύχει ούτε βαλσαμωμένο ελέφαντα. Χαρακτηριστικό δείγμα έπαρσης, εδώ:

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ ΜΠΕΙΚΟΝ

Μετά τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Μπέικον, ο Αμερικανός προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία, αναφέροντας ότι επειδή χάθηκε ένας αγώνας του Παναθηναϊκού, του έστειλαν 4 μπράβους έξω από το σπίτι του με εντολή να του σπάσουν τα πόδια αν επιχειρήσει να φύγει, ενώ κατήγγειλε ότι μπράβοι πήγαν και έξω από το σπίτι του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς:

Δεν γνωρίζουμε αν οι καταγγελίες ευσταθούν, αλλά οι πρακτικές μαφίας δυστυχώς είναι συχνές στο Ελληνικό μπάσκετ. Λίγες μέρες έχουν περάσει από την επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς στο κατάστημα της συζύγου του υπεύθυνου διαιτησίας της ομοσπονδίας μπάσκετ Νίκου Πιτσίλκα:

Κλείνουμε με την απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Ντουέιτ Μπέικον με καταγγελίες για τον δικό του τρόπο ζωής:

Δεν γνωρίζουμε εάν ευσταθούν οι καταγγελίες της πράσινης ΚΑΕ, αλλά σε κάθε περίπτωση θεωρούμε αισιόδοξη αυτή την ανακοίνωση, γιατί όταν μία οποιαδήποτε ΚΑΕ, όπως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ένας οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης όπως ο Δ. Γιαννακόπουλος προάγουν τον αθλητισμό και τάσσονται απέναντι στις ουσίες, στέλνουν ένα πολύ ωραίο μήνυμα, το οποίο οφείλουν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ΚΑΕ της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο τρίποντο το έφαγε η Φενέρ, το δεύτερο είναι ΜΕΣΑ ΣΑΣ εδώ και 12 χρόνια!

Το πρώτο τρίποντο το έφαγε η Φενέρ, το δεύτερο είναι ΜΕΣΑ ΣΑΣ εδώ και 12 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός πρέσβης του Ελληνικού μπάσκετ εδώ και 12 χρόνια! Οι συκοφάντες αναγκαστικά υποκλίνονται, αλλά πάντα ψάχνουν να στάξουν ύπουλο δηλητήριο. Η Αθλητική Διαπλοκή παρουσιάζει αλήθειες που «καίνε» και προβληματίζουν για τους δύο κόσμους του Ελληνικού μπάσκετ.

Όταν η αρχηγός του ΠΑΟ ξεφτιλίζει τα «πράσινα» αφηγήματα

Όταν η αρχηγός του ΠΑΟ ξεφτιλίζει τα «πράσινα» αφηγήματα

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού εκθέτει διοίκηση και «πράσινους χούλιγκανς» και η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει την αλήθεια για τα διαχρονικά αίσχη στις «πράσινες στρούγκες». Πανό για ομαδικό βιασμό γυναίκας, μπουκάλια σε αθλήτριες, μπάχαλα, καπνογόνα και χαδάκια από τα ΜΜΕ. Ως πότε;

Κουρελιάζουμε με ντοκουμέντα την ανακοίνωση της Original

Κουρελιάζουμε με ντοκουμέντα την ανακοίνωση της Original

Ανακοίνωση επιπέδου Γ' εθνικής χθες από την Original με υποτιθέμενο στόχο τον Παναθηναϊκό, αλλά με ένα κάρο ψέματα για τον αιώνιο εφιάλτη τους, ο οποίος φοράει ερυθρόλευκα. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει και αποδομεί με στοιχεία.