Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ντοκουμέντα της διαχρονικής πράσινης αλητείας σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ

Τα ντοκουμέντα της διαχρονικής πράσινης αλητείας σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 22:20

Σήμερα πονάει το αυτί τους, κάποτε όμως οι οπαδοί τους μαχαίρωναν, πυροβολούσαν και τραυμάτιζαν αθλητές του Ολυμπιακού σε αγωνιστικούς χώρους. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει μία σοκαριστική αναδρομή και θυμίζει την αλήθεια σε όσους έχουν το θράσος να ζητάνε τα ρέστα από την ίδια την ιστορία...

Όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες, η υποκρισία ξεχειλίζει. Οπαδοί του Παναθηναϊκού και «πράσινες» σελίδες, προσπαθούν να κοροϊδέψουν τη φίλαθλη Ελλάδα και να αυτοπροβληθούν ως θύματα, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ να φύγουν από το γήπεδο και να προσπαθήσουν να κερδίσουν στα χαρτιά ένα ντέρμπι, επειδή μία κροτίδα έσκασε σε απόσταση 5 μέτρων από έναν παίκτη τους.

Η Αθλητική διαπλοκή γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμίζει όσα έχουν συμβεί από το 2000 μέχρι και τις μέρες μας στα ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ και τη στρούγκα της Λεωφόρου, αναδεικνύοντας την πρωτοφανή υποκρισία που διέπει πράσινες σελίδες, ΜΜΕ και οπαδούς...

2000/01
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ

Τη σεζόν 2000/01, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο γήπεδο της Λεωφόρου μετά από 16 χρόνια και το πρώτο ντέρμπι αιωνίων διεξήχθη στις 12/11/2000 για την έκτη αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, δέχτηκε κάθισμα στο κεφάλι από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός έμεινε και αγωνίστηκε και μάλιστα δεν έχασε (0-0).

2001/02
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σις 24/03/2002 διεξήχθη στη Λεωφόρο το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική της σεζόν 2001/02, το οποίο σημαδεύτηκε και πάλι από έκτροπα που έκαναν το γύρο του κόσμου.

Εκτός από τον διαιτητή Ευθυμιάδη που έφυγε αιμόφυρτος από το γήπεδο, επειδή είχε το θράσος να δώσει ένα καθαρό πέναλτι κατά του Ολυμπιακού, οπαδοί των γηπεδούχων μαχαίρωσαν στο πρόσωπο τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Άγγελο Γεωργίου, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με διαμπερές τραύμα, δηλαδή με τρύπα (!) στο μάγουλο και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Τραυματίας αποχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και ο εργοφυσιολόγος του Ολυμπιακού Χρήστος Μουρίκης.

Ο Ολυμπιακός έμεινε και αγωνίστηκε και μάλιστα δεν έχασε (1-1).

Στον ίδιο αγώνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν κατά του προπονητή του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή:

2002/03
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΚΟΥΠΑ ΚΑΦΕ «ΣΚΑΕΙ» ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ

Στις 12/02/2003, διεξήχθη το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2002/03. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης του Ολυμπιακού, δέχτηκε μία κούπα με καφέ στο πρόσωπό του από μεγάλη απόσταση.

Ο Ολυμπιακός έμεινε και αγωνίστηκε.

2006/07
ΟΑΚΑ: ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στις 05/11/2006 ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της σεζόν 2006/07.

Πέντε μήνες πριν, στις 07/06/2006, οπαδοί του Παναθηναϊκού πυροβολούσαν (!) με αεροβόλο μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στα πλαίσια του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ, με αποτέλεσμα οι παίκτες των Ερυθρόλευκων να διακομίζονται στα νοσοκομεία και το τριφύλλι να πανηγυρίζει ένα ακόμα πρωτάθλημα της ντροπής. Όμως αυτός ο φάκελος θα ανοίξει αναλυτικά άλλη στιγμή, καθώς σήμερα, εστιάζουμε στο ποδόσφαιρο.

Στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του ΟΑΚΑ όμως, δεν άλλαξε τίποτα, ως προς το κλίμα κόλασης και τρομοκρατίας για επαγγελματίες αθλητές. Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ και τον Μιχάλη Κωνσταντίνου με κλωτσιές, μπουνιές και μπουκάλια:

2009/10
ΟΑΚΑ: ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τη σεζόν 2009/10, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 21/03/2010, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Από τις ρίψεις καπνογόνων και φωτοβολίδων, τραυματίστηκαν 45 άνθρωποι, ενώ μία κροτίδα προκάλεσε τον ακρωτηριασμό μίας γυναίκας που έχασε δύο δάχτυλα.

Όταν έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, δηλαδή επαγγελματίες αθλητές, δέχτηκαν μπουκάλια, καφέδες, καπνογόνα, πέτρες και ξύλα, γιατί ως γνωστόν μόνο η Ριζούπολη ήταν κόλαση. Μάλιστα, λίγο έλλειψε να παραδοθεί στις φλόγες το πούλμαν του Ολυμπιακού.

Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο της υποδοχής του Ολυμπιακού:

Αξίζει επίσης να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο την υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ το 2010 συγκριτικά με την υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη το 2003:

Ο Ολυμπιακός πάντως έμεινε και αγωνίστηκε και μάλιστα νίκησε, σε αντίθεση με κάποιους που έμειναν στην ιστορία ως «κότες». Ούτε «κότες», ούτε «φταίχτες» λοιπόν. Αντρίκειο διπλό και τίποτα παραπάνω.

2011/12
ΟΑΚΑ: ΝΕΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Όσο περνούν τα χρόνια, τα λόγια στερεύουν. Στις 18/03/2012, διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2011/12 και τα αίσχη των πράσινων τραμπούκων προκάλεσαν για μία ακόμη φορά σοκ στην Ελληνική κοινωνία.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβαλαν φωτιές και προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια με τα ΜΑΤ, ενώ επιτέθηκαν και εναντίον παικτών του Ολυμπιακού:

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι καθυστέρησε μία ώρα να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, καθώς υπήρχε κανονικός πόλεμος που συνεχιζόταν, αλλά ο διαιτητής Τάσος Κάκος δεν προχωρούσε στην οριστική διακοπή του αγώνα και το έκανε μόλις 8 λεπτά πριν τη λήξη του. Οι κακοήθεις λένε ότι ανέμενε να δει αν θα καταφέρει να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν συνέβαινε.

2014/15
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ

Τη σεζόν 2014/15, ο Ολυμπιακός βίωσε ξανά τρικοκοσμικές συνθήκες πολέμου στη στρούγκα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής που διεξήχθη στις 22/02/2015.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι δέχτηκε φωτοβολίδα και τραυματίστηκε:

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που ακολουθεί:

Στον ίδιο αγώνα, ακολούθησε επίθεση με φωτοβολίδες και αντικείμενα στο τότε προπονητή του Ολυμπιακού Περέιρα, επειδή είχε το θράσος να επιθεωρήσει τα δίχτυα των τερμάτων του αγωνιστικού χώρου!

Επίθεση με φωτοβολίδες δέχτηκε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ η αποστολή του Ολυμπιακού αντιμετώπισε κλίμα κανονικού πολέμου, παρόλα αυτά έμεινε και αγωνίστηκε!

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το επίσημο κανάλι της Θύρας 13 στο YouTube, οι ίδιοι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού καμάρωναν για τα προμελετημένα επεισόδια κατά του ιδιοκτήτη, του προπονητή και των παικτών του Ολυμπιακού, την ώρα που τα ΜΜΕ τούς ξέπλεναν, κάνοντας λόγο για πρόκληση, επειδή ο Περέιρα και ο Μαρινάκης περπάτησαν στον αγωνιστικό χώρο!

2015/16
ΛΕΩΦΟΡΟΣ: ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ

Συνθήκες κόλασης και τη σεζόν 2015/16 με φωτοβολίδα να χτυπάει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον του Ολυμπιακού λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική στις 21/11/2015.

Από το βίντεο που ακολουθεί, προκύπτει ότι η επίθεση με φωτοβολίδα, ήταν στοχευμένη εναντίον του Ισλανδού ποδοσφαιριστή.

Οι πράσινοι Νεάντερταλ συνέχισαν να επιδίδονται στα πατροπαράδοτα έκτροπα και ακόμα και σήμερα το φέρουν βαρέως για το ότι μία φορά εφαρμόστηκε ο νόμος και τιμωρήθηκαν:

2018/19
ΟΑΚΑ: ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ!

Αν νομίζετε ότι όλα αυτά σταμάτησαν στα χρόνια που οι κανόνες «αυστηροποιήθηκαν», κάνετε λάθος. Στις 17/03/2019 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τέθηκαν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της σεζόν 2018/19.

Μόλις στο 5' της αναμέτρησης, οπαδοί του Παναθηναϊκού μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν την αποστολή του Ολυμπιακού στον πάγκο της ομάδας:

Μάλιστα ένας από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έφερε μαχαίρι:

Εν τέλει, δεν συνελήφθη κανείς...

ΕΠΙΜΥΘΙΟ

Κλείνοντας αυτή την αναδρομή από το 2000 μέχρι σήμερα, τα συμπεράσματα σοκάρουν.

Η πράσινη προπαγάνδα έχει γιγαντωθεί εδώ και δεκαετίες για μία Ριζούπολη στην οποία οι παίκτες τους, ο προπονητής τους, οι οπαδοί τους, η διοίκησή τους και ο Τύπος τους είχαν ομολογήσει εκείνη τη μέρα την αλήθεια για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, χωρίς την παραμικρή αναφορά σε «κόλαση» και «τρομοκρατία». Τα παραμύθια τα δημιούργησαν αργότερα (διαβάστε αναλυτικά εδώ όλη την αλήθεια για τη Ριζούπολη με ντοκούμεντα).

Αντίθετα, οι πράσινοι οπαδοί δημιουργούσαν συστηματικά σοβαρά έκτροπα εναντίον αθλητών, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στη Λεωφόρο, όπως σας αποδείξαμε με ντοκουμέντα. Μάλιστα δεν επεκταθήκαμε καν στο χώρο του μπάσκετ και του ερασιτέχνη, όπου έχουν συμβεί ακόμα πιο σοκαριστικές επιθέσεις εναντίον αθλητών του Ολυμπιακού.

Σήμερα, οι οπαδοί των μαχαιρωμάτων κατά αθλητών, οι οπαδοί των πυροβολισμών κατά αθλητών, οι οπαδοί που ζητάνε λευτεριά σε νεοναζί δολοφόνους, οι οπαδοί που καλούσαν με πανό σε ομαδικό βιασμό αθλήτριας, οι οπαδοί που έβριζαν τους νεκρούς της Θύρας 7, είναι σοκαρισμένοι, επειδή το αυτί του Χουάνκαρ ήταν ευαίσθητο σε μία έκρηξη μίας κροτίδας, στα πλαίσια πανηγυρισμών για ένα γκολ και όχι στα πλαίσια στοχευμένης επίθεσης και ζητάνε να πάρουν στα χαρτιά, αυτό που είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να πάρουν στον αγωνιστικό χώρο.

Είστε κατάπτυστοι ξεφτίλες και όσα ζείτε σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη σας αξίζουν 100%!

Διαβάστε επίσης

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»

Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει το ρόλο Βασιλαρά, Νικολογιάννη, Μπενόγλου και Παπαθεοδώρου στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας» και τα ασύστολα ψέματα του «ΙΕΚ sdna» για τις «χάρτινες νίκες» του Ολυμπιακού που διασύρονται από στοιχεία και ντοκουμέντα.

Η νομική ανάλυση της υπόθεσης Χουάνκαρ και τι μέλλει γενέσθαι

Η νομική ανάλυση της υπόθεσης Χουάνκαρ και τι μέλλει γενέσθαι

Τα νομικά κενά της πρωτόδικης απόφασης, η διαδικασία και οι πιθανότητες στην επιτροπή εφέσεων και το μυστικό του CAS. Bonus: Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει νομικά την «υπόθεση της κροτίδας».

Το πράσινο «ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ» 22 χρόνια μετά: Χάρτινοι, ψεύτες και υποκριτές

Το πράσινο «ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ» 22 χρόνια μετά: Χάρτινοι, ψεύτες και υποκριτές

Χθες (22/10) το βράδυ, ξεμπροστιάστηκαν τα τέσσερα δομικά στοιχεία του «πράσινου» dna: Η ψύχωση για νίκες στα χαρτιά, ο διαχρονικός φόβος απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, τα ανερυθρίαστα ψέματα και η απύθμενη υποκρισία. Η Αθλητική διαπλοκή τα αποδεικνύει ΟΛΑ με στοιχεία.

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Για πρώτη φορά όλες οι σφαγές από το 1996!

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Για πρώτη φορά όλες οι σφαγές από το 1996!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απόψε και η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει όλες τις διαιτητικές σφαγές στα ντέρμπι αιωνίων από το 1996 μέχρι σήμερα, με βίντεο, φωτογραφίες και δημοσιεύματα. Σας εγγυώμαστε ότι τα ευρήματα θα σας εκπλήξουν...