Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 22:31

Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει το ρόλο Βασιλαρά, Νικολογιάννη, Μπενόγλου και Παπαθεοδώρου στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας» και τα ασύστολα ψέματα του «ΙΕΚ sdna» για τις «χάρτινες νίκες» του Ολυμπιακού που διασύρονται από στοιχεία και ντοκουμέντα.

Πριν από ενάμιση χρόνο, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου καμάρωνε ότι το site που διευθύνει, έχει μετατραπεί σε «ΙΕΚ SDNA», καθώς μεγάλοι σύλλογοι της χώρας (όλοι φυσικά αντίπαλοι του Ολυμπιακού), τροφοδοτούν το γραφείο Τύπου τους με δημοσιογράφους της ιστοσελίδας (ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΑΕΚ, κτλ).

Βέβαια, τα δεδομένα είναι μάλλον αντίστροφα, καθώς οι δημοσιογράφοι αυτοί δεν αναδείχθηκαν μέσω του site του, αλλά ήταν ήδη γνωστοί στο χώρο των ομάδων που στηρίζουν, στις οποίες απλώς επέστρεψαν με καθαρά επαγγελματική σχέση, αλλά δεν θα του χαλάσουμε το όνειρο.

Αξίζει όμως να δούμε την εμπλοκή του λεγόμενου «ΙΕΚ sdna» στην υπόθεση που έχει ανακύψει από την Κυριακή.

ΙΕΚ SDNA
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Ουσιαστικά, η μοναδική επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το περιστατικό της Κυριακής, ήταν η δημοσίευση της φωτογραφίας του γιατρού του αγώνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα social media της ομάδας.

Η εν λόγω δημοσίευση γελοιοποιήθηκε σε όλη τη χώρα, καθώς, λίγα λεπτά αργότερα, η Αθλητική διαπλοκή αποκάλυψε τα παναθηναϊκά αισθήματα του γιατρού του αγώνα.

Η γκάφα έχει φυσικά την υπογραφή του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ. Ποιος είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας; Ο Νικόλας Βασιλαράς, «απόφοιτος»... του «ΙΕΚ sdna»!

ΙΕΚ SDNA
Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ποιος ήταν αυτός που έβγαλε τα στοιχεία του γιατρού στη δημοσιότητα και ακολούθησαν πάνω από 3.000 υβριστικά και απειλητικά μηνύματα εναντίον του; Ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του Bwin Σπορ ΦΜ, παραληρώντας το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται φυσικά για ένα ακόμα επίλεκτο μέλος του «ΙΕΚ sdna».

Ο γιατρός του αγώνα ανέφερε ότι ετοιμάζει προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Νικολογιάννη. Δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιμετωπίσει ο Νικολογιάννης τις δικαστικές περιπέτειες. Αν θέλει όμως νομικές συμβουλές, μπορεί να απευθυνθεί στον διευθυντή του... ΙΕΚ, Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε νομικές περιπέτειες και είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΙΕΚ SDNA
Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ

Ο Αριστοτέλης Μπενόγλου είναι ένα ακόμα μέλος του «ΙΕΚ sdna». Δεν μπορούσε να λείψει από το πάρτι στοχοποίησης του γιατρού του αγώνα, δημοσιεύοντας φωτογραφία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ της Κυριακής και αναφέροντας ότι «έτσι κρίνονται οι τίτλοι, με πειραιώτικη, ολυμπιακή μαγκιά»:

Ο άνθρωπος που απειλούσε με μηνύσεις και προσφυγές στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σχολιαστές στα social media, επειδή άφηναν υπονοούμενα για την προσωπική του ζωή, δεν δίστασε να βάλει κι εκείνος στο στόχαστρο τον γιατρό με δημόσιες δημοσιεύσεις του.

Φυσικά, όταν αποδείχθηκε ότι ο γιατρός είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, ο Μπενόγλου διασύρθηκε δημόσια και έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει στα χαρτιά «ό,τι ομάδα και αν είναι ο γιατρός». Πλέον είναι και αυτός στο κάδρο των αγωγών για αποζημίωση:

Εν τέλει, μόλις σήμερα, ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε δημόσια ότι τον ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ! Τι σημαίνει στοχοποιώ; Μετατρέπω σε στόχο. Ο Μπενόγλου παραδέχτηκε λοιπόν ότι μετέτρεψε σε στόχο και «έστησε στον τοίχο» έναν άνθρωπο, ο οποίος ακολούθως δέχτηκε χιλιάδες υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Το αν μεταγενέστερα ζήτησε συγγνώμη, δεν αναιρεί ότι στοχοποίησε.

Αλήθεια, ποια είναι τα στοιχεία της έρευνας που δεν είχε κάνει αρχικά ο Μπενόγλου και όταν τα πληροφορήθηκε, ζήτησε συγγνώμη από τον γιατρό; Τι νέα στοιχεία ανέκυψαν που δεν γνώριζε αρχικά; Μα φυσικά ότι ο γιατρός είναι Παναθηναϊκός. Δηλαδή, το κριτήριο για να στοχοποιήσει ή όχι ο Μπενόγλου έναν άνθρωπο είναι οι οπαδικές του προτιμήσεις;

ΙΕΚ SDNA
Ο ΒΕΡΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης ανήκει επίσης στο δυναμικό του «ΙΕΚ sdna». Η εφημερίδα που διευθύνει, στοχοποίησε τον γιατρό του ντέρμπι, την Δευτέρα 23/10:

Το πρωί της επομένης, φιλοξένησε τον γιατρό του αγώνα στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Libero». Όποιος άκουσε τη συνέντευξη και το ύφος του Βέργη απέναντι στον γιατρό, έβγαλε τα συμπεράσματά του.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν το σημείο στο οποίο, ο γιατρός κατήγγειλε τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που δέχεται εναντίον της ζωής του και αναφέρθηκε στην ευθύνη συγκεκριμένων δημοσιογράφων που τον στοχοποίησαν, λέγοντας: «Υπάρχουν έμμισθοι συνάδελφοί σας που τα παίρνουν από σωματεία για να προβοκάρουν».

Τότε ο Βέργης έγινε έξαλλος και ορυόταν:

«ΩΠΑ ΩΠΑ, ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ;»

Ακούστε το απόσπασμα στο 21:17 του βίντεο.


Ας το γράψουμε τρεις φορές, για να το εμπεδώσουμε:

- Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες.

- Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες.

- Ο Βέργης θέλει αποδείξεις για να πειστεί ότι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από ομάδες..

Δεν το σχολιάζουμε περαιτέρω...

ΙΕΚ SDNA - ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:
ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΝΙΚΕΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το επιστέγασμα του αίσχους ήρθε με ένα εμετικό άρθρο στο οποίο προσπαθούν να συμψηφίσουν την επιθυμία τους για νίκη του Παναθηναϊκού στα χαρτιά με υποτιθέμενες «χάρτινες» νίκες του Ολυμπιακού:

Το πιο αισχρό είναι ότι δεν περιορίστηκαν στις νίκες του Ολυμπιακού σε Λεωφόρο (2015) και Τούμπα (2018) οι οποίες ορθότατα ήρθαν με εφαρμογή του κανονισμού, αλλά αναφέρθηκαν σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και οι οπαδοί τους τα έσπασαν, με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά ο αγώνας και να κατακυρωθεί 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού που νικούσε ούτως ή άλλως στο γήπεδο!

1. Σεζόν 2011/12, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (πρωτάθλημα)
Ο Ολυμπιακός νικούσε 0-1, οι οπαδοί του ΠΑΟ έκαψαν ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ από το ημίχρονο, ο αγώνας διακόπηκε στο 82' ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

2. Σεζόν 2014/15, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2014/15 (ημιτελικά κυπέλλου)
Ο Ολυμπιακός νίκησε με το γκολ του Χάρα στο 90', μπροστά σε χιλιάδες αγάλματα και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Κάποια αγάλματα ξεμαρμάρωσαν και ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Για το site του Παπαθεοδώρου είναι χάρτινη νίκη.

3. Σεζόν 2015/16, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (ημιτελικά κυπέλλου)
Ο Ολυμπιακός νικούσε με 1-2 και στο 89', οπαδοί του ΠΑΟΚ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

4. Σεζόν 2018/19, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (πρωτάθλημα)
Ο Ολυμπιακός νικούσε με 0-1 και 20 λεπτά πριν το τέλος, οπαδοί του Παναθηναϊκου ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ο ξένος διαιτητής διέκοψε τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Μάλιστα, οι οπαδοί τους είχαν μπουκάρει και στην αρχή του αγώνα τραμπουκίζοντας τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Με λίγα λόγια, έχουμε σπαθάτες νίκες του Ολυμπιακού ΜΕΣΑ στα γήπεδα και επειδή οι οπαδοί τον άλλων ομάδων ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ και εισέβαλαν στους αγωνιστικούς χώρους, κατηγορείται ο Ολυμπιακός ότι νικούσε στα χαρτιά!

Αλήθεια, μήπως ήταν χάρτινη και η νίκη του Ολυμπιακού πέρυσι στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ, όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έσπασαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να διακοπεί ο αγώνας και να σταματήσει το μαρτύριο του 35-63;

Ξεπλένουν τα αίσχη των επεισοδίων που έκαναν όταν νικούσε ο Ολυμπιακός και τα συμψηφίζουν με μία κροτίδα που έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου, την ώρα των πανηγυρισμών για την ισοφάριση, σε απόσταση 5 μέτρων από τον Χουάνκαρ.

Ο Ολυμπιακός δεν έφυγε ποτέ γιατί ισοφαρίστηκε. Αυτό είναι προνόμιο της Παναθηναϊκής ψυχής! Στις «χάρτινες νίκες» του, ο Ολυμπιακός έκανε αυτά μέσα στα γήπεδα:


Και οι οπαδοί τους αντιδρούσαν, κάνοντας αυτά:


Οι νίκες του Ολυμπιακού ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ οδηγούσαν στα αίσχη και σήμερα έχουν το θράσος στο «ΙΕΚ sdna» να μιλάνε για «χάρτινες νίκες», επειδή απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα ή λίγα λεπτά για τη λήξη και οι οπαδοί τους μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο!

Αν λοιπόν ήταν «χάρτινες» αυτές οι νίκες του Ολυμπιακού, έχετε σκεφτεί πόσους τίτλους έχετε κατακτήσει στα χαρτιά στο μπάσκετ; Θυμάστε πόσες φορές φύγατε με 0-20 από το ΣΕΦ;
Ενδεικτικά σας θυμίζουμε τον αγώνα της κανονικής περιόδου του 2002, τα πρωταθλήματα του 2010 και του 2013, μαζί φυσικά με το χάρτινο πρωτάθλημα του covid (2020), το πρωτάθλημα και το κύπελλο του 2019. Είστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές χάρτινων τίτλων στο μπάσκετ!

Η αλήθεια των όσων συνέβησαν την Κυριακή, είναι η αλήθεια της «παναθηναϊκής ψυχής». Όπως τα έσπασαν στο ΟΑΚΑ τον Ιούνιο για να σταματήσει ο διασυρμός στο 35-63, έτσι έφυγαν τρέχοντας μετά την ισοφάριση του Καμαρά. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια και σανός για πρόβατα:

ΥΓ: Η Αθλητική δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή του αγώνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαμεσολαβητής ανέλαβε ο αρχιδιαιτητής κ. Μάνταλος. Η έκθεση βρέθηκε δηλαδή στα χέρια της επικεφαλής της πρωτοβάθμιας αθλητικής δικαιοσύνης και του επικεφαλής της διαιτησίας. Δεν γνωρίζουμε αν διέρρευσε από κάποιον από αυτούς, αλλά πού διέρρευσε; Μα φυσικά στο SDNA!

Διαβάστε επίσης

Η νομική ανάλυση της υπόθεσης Χουάνκαρ και τι μέλλει γενέσθαι

Η νομική ανάλυση της υπόθεσης Χουάνκαρ και τι μέλλει γενέσθαι

Τα νομικά κενά της πρωτόδικης απόφασης, η διαδικασία και οι πιθανότητες στην επιτροπή εφέσεων και το μυστικό του CAS. Bonus: Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει νομικά την «υπόθεση της κροτίδας».

Το εγχειρίδιο του Νικολογιάννη: Η στοχοποίηση, η κωλοτούμπα και το παραλήρημα

Το εγχειρίδιο του Νικολογιάννη: Η στοχοποίηση, η κωλοτούμπα και το παραλήρημα

Η στοχοποίηση του γιατρού, τα επικείμενα δικαστήρια, η κωλοτούμπα της δεκαετίας για την «Πανάθα που κερδίζει στα γήπεδα» και το παραλήρημα για επιδόρπιο. Ναι, «κλέβουμε Εκκλησία», αλλά αυτό το γλέντι το χρωστούσαμε στον Τάσο Νικολογιάννη...

Τα ντοκουμέντα της διαχρονικής πράσινης αλητείας σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ

Τα ντοκουμέντα της διαχρονικής πράσινης αλητείας σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ

Σήμερα, πονάει το αυτί τους, κάποτε όμως οι οπαδοί τους μαχαίρωναν, πυροβολούσαν και τραυμάτιζαν αθλητές του Ολυμπιακού σε αγωνιστικούς χώρους. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει μία σοκαριστική αναδρομή και θυμίζει την αλήθεια σε όσους έχουν το θράσος να ζητάνε τα ρέστα από την ίδια την ιστορία.

Το πράσινο «ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ» 22 χρόνια μετά: Χάρτινοι, ψεύτες και υποκριτές

Το πράσινο «ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ» 22 χρόνια μετά: Χάρτινοι, ψεύτες και υποκριτές

Χθες (22/10) το βράδυ, ξεμπροστιάστηκαν τα τέσσερα δομικά στοιχεία του «πράσινου» dna: Η ψύχωση για νίκες στα χαρτιά, ο διαχρονικός φόβος απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, τα ανερυθρίαστα ψέματα και η απύθμενη υποκρισία. Η Αθλητική διαπλοκή τα αποδεικνύει ΟΛΑ με στοιχεία.