Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το εγχειρίδιο του Νικολογιάννη: Η στοχοποίηση, η κωλοτούμπα και το παραλήρημα

Το εγχειρίδιο του Νικολογιάννη: Η στοχοποίηση, η κωλοτούμπα και το παραλήρημα
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 - 17:35

Η στοχοποίηση του γιατρού, τα επικείμενα δικαστήρια, η κωλοτούμπα της δεκαετίας για την «Πανάθα που κερδίζει στα γήπεδα» και το παραλήρημα για επιδόρπιο. Ναι, «κλέβουμε Εκκλησία», αλλά αυτό το γλέντι το χρωστούσαμε στον Τάσο Νικολογιάννη...

Τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα με την υπόθεση της κροτίδας και τον Χουάνκαρ, είχαν έντονο δημοσιογραφικό αποτύπωμα. Βασικός πρωταγωνιστής ο δημοσιογράφος του BwinΣΠΟΡ FM και του SDNA Τάσος Νικολογιάννης.

Στο κείμενο που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε το μενού του Τάσου Νικολογιάννη: Ορεκτικό με στοχοποίηση, κυρίως πιάτο με κωλοτούμπα και επιδόρπιο με παραλήρημα!

1. ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ

Από την πρώτη στιγμή, ο δημοσιογράφος Τάσος Νικολογιάννης έστησε στον τοίχο τον γιατρό του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Χρήστο Γώγο, επειδή δεν διαβεβαίωνε στη γνωμάτευσή του την αδυναμία του Χουάνκαρ να αγωνιστεί.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη φωτογραφία του γιατρού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού BwinΣΠΟΡ FM.



Ακολούθως ο κ. Γώγος βομβαρδίστηκε από χιλιάδες υβριστικά και απειλητικά μηνύματα, ενώ η Εισαγγελία αποφάσισε να του τοποθετήσει αστυνομική φρουρά. Τις επόμενες ημέρες, ξεκαθάρισε ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον του δημοσιογράφου.

Παρόλα αυτά, σήμερα διαβάσαμε στο SDNA ότι ο κ. Νικολογιάννης στοχοποιήθηκε!

Ας το κάνουμε πιο ξεκάθαρο: Ο Νικολογιάννης έβαλε στη σέντρα τον γιατρό, ο οποίος ακολούθως δέχτηκε χιλιάδες απειλές. Λίγες ώρες μετά, η Εισαγγελία αναγκάστηκε να τοποθετήσει στον γιατρό ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και σήμερα έχουν το θράσος να λένε ότι ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, επειδή κάποιοι καταδίκασαν τη στοχοποίηση που έκανε στον γιατρό!

Μοναδικό μας σχόλιο: Τιμή και δόξα σε όσους έχουν μεταναστεύσει από αυτή τη χώρα!

2. ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ:
Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!

Οι δικαστικές περιπέτειες δεν είναι όμως ο μοναδικός προβληματισμός που πέρασε από το κεφάλι του κ. Νικολογιάννη αυτές τις μέρες. Ο ίδιος σήκωσε ψηλά τη σημαία της χάρτινης νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με ραδιοφωνικά ξεσπάσματα και «πύρινα άρθρα»:

Όπως θα είδατε, αναφέρθηκε και στη ρίψη κροτίδας στον Βιγιαφάνιες στην Τούμπα και στον Μπρινιόλι στη Ν. Φιλαδέλφεια, λέγοντας ότι ο Παναθηναϊκός είχε αφορμή να πάρει αγώνα στα χαρτιά, αλλά δεν το έκανε. Επρόκειτο για πανομοιότυπες περιπτώσεις με αυτή του Χουάνκαρ.

Μάλιστα στην περίπτωση Μπρινιόλι, η ρίψη έγινε στον βασικό τερματοφύλακα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα μετά, όντας ζαλισμένος, δέχτηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση!

Τι σημαίνει λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός είχε αφορμές να πάρει αγώνες στα χαρτιά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο; Πολύ απλά, συνέβη ένα περιστατικό που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό στα χαρτιά.

Γιατί λοιπόν ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε τις αφορμές εκείνες, αλλά αξιοποίησε την «αφορμή» του Καραϊσκάκη; Ποια ήταν η διαφορά; Γιατί μας έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αφορμές, αλλά επιλέγει να μην παίρνει τους αγώνες στα χαρτιά και δεν θα πάρει ΠΟΤΕ αγώνα στα χαρτιά;

Ο Νικολογιάννης είναι... Νικολογιάννης. Αν δεν ήταν Νικολογιάννης, θα είχε το θάρρος να πει «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει αγώνα στα χαρτιά μελλοντικά αν θεωρήσει ότι υπάρχει ο λόγος, όπως το έχουν κάνει και άλλοι». Δεν το είπε ποτέ, γιατί είπαμε ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Σε άλλο άρθρο του, στο SDNA, ο ίδιος δημοσιογράφος έγραφε: «Παναθηναϊκάρα στο γήπεδο, οι άλλοι στα χαρτιά», αλλά και ότι «ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, γιατί θέλει οι βαθμοί να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά»:

Και φτάνουμε πλέον στη μεγάλη κωλοτούμπα που αποδεικνύει ότι όλα τα προηγούμενα λόγια ήταν ΑΓΝΟΣ, ΑΤΟΦΙΟΣ ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Νικολογιάννης 28/10/2023:

«Ναι, θέλω να κρίνονται οι αγώνες στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ»:

Ας μας κάνουν οι αναγνώστες μας μία χάρη να μας απαντήσουν σε μία απλή ερώτηση με βάση όσα παραθέσαμε προηγουμένως, γιατί εμείς αισθανόμαστε ελαφρώς ηλίθιοι. Είχε πει ο Νικολογιάννης ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει αγώνα στα χαρτιά, «αν ξεπεραστούν κάποια όρια» ή είπε ότι δεν θα πάρει αγώνα στα χαρτιά «ΠΟΤΕ»;

Και αφού υπάρχουν όρια, τότε δεν ξεπεράστηκαν τα όρια με την κροτίδα που δέχτηκε ο Μπρινιόλι στη Ν. Φιλαδέλφεια; Έσκασε η κροτίδα δίπλα του, σωριάστηκε στο έδαφος, σηκώθηκε ζαλισμένος και λίγα δευτερόλεπτα μετά, δέχτηκε το γκολ που έκρινε τον αγώνα!

3. ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 7 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕ 7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!»

Το κείμενο λαμβάνει παραληρηματικές διαστάσεις με ασυνάρτητο και χωρίς νόημα λόγο, κατά την κρίση μας. Ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει επτά (7) αγώνες στα χαρτιά μέχρι σήμερα!

Ας θυμηθούμε τους «επτά αγώνες» που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός στα χαρτιά, αν και ο κ. Νικολογιάννης το έχασε στην αριθμητική, καθώς το site στο οποίο αρθρογραφεί, τους αριθμεί σε έξι και είναι οι ακόλουθοι:

Ας θυμηθούμε έναν-έναν τους αγώνες στους οποίους αναφέρονται Νικολογιάννης και SDNA:

1. Σεζόν 2011/12, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός νίκησε ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαψαν το ΟΑΚΑ από το ημίχρονο, γιατί πονούσαν από την ήττα και ο αγώνας διακόπηκε στο 82' ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αυτό για τον Νικολογιάννη και το SDNA είναι νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιά!

2. Σεζόν 2014/15, ΑΕΚ-Ολυμπιακός (ημιτελικά κυπέλλου) : Ο Ολυμπιακός νίκησε στο γήπεδο με το γκολ του Χάρα στο 90' και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Οπαδοί της ΑΕΚ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός, και ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αυτό για τον Νικολογιάννη και το SDNA είναι νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιά!


3. Σεζόν 2015/16, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (ημιτελικά κυπέλλου) : Ο Ολυμπιακός νικούσε στο γήπεδο με 1-2. Οπαδοί του ΠΑΟΚ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ στον αγωνιστικό χώρο στο 89' και ο αγώνας διακόπηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αυτό για τον Νικολογιάννη και το SDNA είναι νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιά!

4. Σεζόν 2018/19, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός νικούσε στο γήπεδο και εισέβαλαν οπαδοί του Παναθηναϊκού 20 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, ενώ είχαν μπουκάρει και στην αρχή του αγώνα, τραμπουκίζοντας τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο αγώνας διακόπηκε 20 λεπτά πριν το τέλος, ενώ ο Ολυμπιακός ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αυτό για τον Νικολογιάννη και το SDNA είναι νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιά!

Αναλογιστείτε λίγο τι θράσος έχουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι: ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΝΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ!
Ο Ολυμπιακός έκανε στα γήπεδα αυτά:


Και οι οπαδοί τους αντιδρούσαν κάνοντας αυτά:


Δηλαδή οι 4 από τους 6 αγώνες δεν ήταν χάρτινοι, αλλά έρχεται ο άνθρωπος που ονομάζεται Νικολογιάννης να ισχυριστεί ότι 7 πρωταθλήματα αλλοιώθηκαν!


Διαβάστε το και μόνοι σας:


Ο Νικολογιάννης έγραψε για αλλοίωση επτά πρωταθλημάτων επειδή υπήρξαν αγώνες, στους οποίους οι οπαδοί τους τα έσπαγαν όταν νικούσε ο Ολυμπιακός και απέμεναν δευτερόλεπτα για τη λήξη! Το πιο αστείο είναι ότι οι δύο από τις περιπτώσεις αφορούσαν το κύπελλο, αλλά για τον Νικολογιάννη αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα. Το παραλήρημα πλέον βρίσκεται σε άλλη διάσταση!

Θέλετε να μπούμε στη δική τους «λογική»; Όταν μία ομάδα χάνει στο γήπεδο και τα σπάνε οι οπαδοί της για να μην ολοκληρωθεί ο αγώνας, τότε να ζητάει και τα ρέστα χαρακτηρίζοντας χάρτινη τη νίκη του αντιπάλου!

Με αυτή τη λογική λοιπόν, θέλετε να δούμε τις χάρτινες νίκες και τους χάρτινους τίτλους του Παναθηναϊκού όταν συνέβαιναν επεισόδια στο ΣΕΦ και έπαιρναν τις νίκες και τους τίτλους με 0-20, αλλά και άλλες περιπτώσεις;

- 2001/02: Επεισόδια στη Γλυφάδα μετά το μπουκάλι που πέταξε ο Μποντίρογκα: ΧΑΡΤΙΝΗ νίκη Παναθηναϊκού.


- 2009/10: Επεισόδια στο ΣΕΦ: ΧΑΡΤΙΝΟ πρωτάθλημα Παναθηναϊκού.

- 2012/13: Επεισόδια στο ΣΕΦ: ΧΑΡΤΙΝΟ πρωτάθλημα Παναθηναϊκού.

- 2018/19: Αποχώρηση Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ημιτελικού: ΧΑΡΤΙΝΟ κύπελλο Παναθηναϊκού.

- 2018/19: Αποχώρηση Ολυμπιακού από τα play offs του πρωταθλήματος: ΧΑΡΤΙΝΟ πρωτάθλημα Παναθηναϊκού.

- 2019/20: Διακοπή πρωταθλήματος λόγω Covid: ΧΑΡΤΙΝΟ πρωτάθλημα Παναθηναϊκού.

Για να επιστρέψουμε στο αφήγημα Νικολογιάννη στο ποδόσφαιρο, η πραγματικότητα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει δύο αγώνες στα χαρτιά, ο ένας είναι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017/18 στην Τούμπα με τον τραυματισμό του 'Οσκαρ Γκαρθία και ο άλλος είναι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της σεζόν 2015/16 στη Λεωφόρο με τη φωτοβολίδα που χτύπησε τον Φινμπόγκασον.

- Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό που συνέβη είναι ότι ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ. Δεν το έβαλε στα πόδια ο Ολυμπιακός μόλις έφαγε γκολ, όπως συνέβη την προηγούμενη Κυριακή.

- Και στις δύο περιπτώσεις, υπήρξε αντικειμενικός τραυματισμός, σοβαρότερος ή λιγότερα σοβαρός. Δεν υπήρξε υποκειμενική δήλωση για ζαλάδα.

- Και στις δύο περιπτώσεις, είχαν προηγηθεί αίσχη τα προηγούμενα χρόνια και το ποτήρι είχε ξεχειλίσει (στην Τούμπα έπεφταν τούβλα, πέτρες και μπουκάλια στα κόρνερ του Ολυμπιακού και στη Λεωφόρο μαχαιρώματα, φωτοβολίδες σε παίκτες και παράγοντες).

Ωστόσο, επειδή αυτούς τους δύο αγώνες όντως τους πήρε ο Ολυμπιακός στα χαρτιά, ας δούμε αν αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα:

- Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού με τον τραυματισμό του Γκαρθία αφορούσε τη σεζόν 2017/18 και το πρωτάθλημα το πήρε η ΑΕΚ, ΟΧΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

- Ο αγώνας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με τη φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον, αφορούσε τη σεζόν 2015/16 και ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό!

Οπότε «τα 7 πρωταθλήματα που αλλοιώθηκαν», ήταν μόλις δύο χάρτινες νίκες, η μία στη σεζόν που πήρε πρωτάθλημα η ΑΕΚ και η άλλη τη σεζόν που πήρε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με 30 βαθμούς διαφορά!

Θέλετε λοιπόν να κάνουμε μία ανασκόπηση της εβδομάδας του Νικολογιάννη;

- Η εβδομάδα ξεκίνησε με στοχοποίηση ενός γιατρού και δήλωση του γιατρού ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον του.

- Συνεχίστηκε με κωλοτούμπα για το παραμύθι ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει τους αγώνες στα γήπεδα;

- Και τέλος, η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με το παραμύθι ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 7 αγώνες στα χαρτιά και το αφήγημα ότι αλλοιώθηκαν 7 πρωταθλήματα, ενώ υπολόγισε αγώνες κυπέλλου και ενώ οι νίκες του Ολυμπιακού στα χαρτιά ήταν μόλις δύο και μόνο τη μία από τις δύο χρονιές χρονιά πήρε πρωτάθλημα!

Αυτός είναι ο Τάσος Νικολογιάννης! Μην γίνεις σαν τον Τάσο Νικολογιάννη!

4. ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΛΑΚΗ

Υπήρξε και γλυκό χθες στο SDNA. Δεν γινόταν να μας αφήσουν με τελευταία εικόνα τα κείμενα του Τάσου Νικολογιάννη. Αυτό θα παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουμε ως αναγνώστες. Ο άνθρωπος δεν ξέρει ακόμα τι σημαίνει ο όρος «ομολογία» (παραδοχή μίας άδικης πράξης από εκείνον που την διέπραξε) και έγραψε ότι ο Τζόρβας «ομολόγησε ότι τον χτύπησαν».

Τουλάχιστον η «θέση του SDNA» έχει άλλο επίπεδο. Όταν είσαι θαμώνας των δικαστηρίων και έχεις καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως ο διευθυντής του site, παίζεις άλλη μπάλα:

Ως παραλήρημα ορίζεται ο ασυνάρτητος και χωρίς νόημα λόγος, ο οποίος αποτελεί σύμπτωμα ορισμένων οργανικών ή ψυχικών παθήσεων. Εμείς φυσικά δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν οργανικές ή ψυχικές παθήσεις, όπως και στην περίπτωση Νικολογιάννη, αλλά υπάρχει ασυνάρτητος και χωρίς νόημα λόγος κατά την κρίση μας.

Διαβάστε τον εμετό για την επέτειο του «ΟΧΙ», τις «γενιές των Ελλήνων» και την «επανάσταση» επειδή τιμωρήθηκε πρωτόδικα ο Ολυμπιακός!

Αλήθεια, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κουραστεί να κάνει coming out τον πόνο του; Το 2015 όταν ασκήθηκαν οι διώξεις για στημένα και εγκληματική οργάνωση πανηγύριζε που για πρώτη φορά υπήρξε δικαιοσύνη στη χώρα και ο Κόλκας προσευχόταν στο ίδιο site να έχουν καλά ο Θεός, ο Αλλάχ και ο Βούδας τους δικαστές! Έφαγαν τα μούτρα τους.

Το 2020 πανηγύριζαν με την εισήγηση υποβιβασμού του Ολυμπιακού στην επιτροπή δεοντολογίας. Έφαγαν τα μούτρα τους ξανά!

Και φτάσαμε στο 2023 να μιλάνε για επανάσταση επειδή ο Ολυμπιακός καταδικάστηκε πρωτόδικα να χάσει έναν αγώνα στα χαρτιά! Αλήθεια, τόσο πολύ ξεπέσατε; Κάποτε ελπίζατε να μπει ο Μαρινάκης φυλακή και να πέσει ο Ολυμπιακός Β' εθνική και πανηγυρίζατε για τις διώξεις, αλλά πλέον ξεπέσατε τόσο που πανηγυρίζετε ένα απλό 0-3 στα χαρτιά;

Όταν ο Παναθηναϊκός σώθηκε το 2018 με τροπολογία του κανονισμού αδειοδότησης για να μην πέσει Β' εθνική, είχαμε «επανάσταση»;

Όταν η τροπολογία της κυβέρνησης γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από τον κίνδυνο του υποβιβασμού το 2020, είχαμε «επανάσταση»;

Όταν τον Ιούνιο δεν τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα αίσχη του ΟΑΚΑ στο μπάσκετ όταν διέκοψαν τον τέταρτο τελικό ενώ έχαναν με 35-63, είχαμε «επανάσταση»;

Εμείς από τη μεριά μας μία υπόσχεση μπορούμε να σας δώσουμε: Δεν θα κουραστούμε ποτέ να σας ξεμπροστιάζουμε!

Διαβάστε επίσης

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ: Στην κορυφή της Ευρώπης-Την ιστορία την γράφουν οι νικητές!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ: Στην κορυφή της Ευρώπης-Την ιστορία την γράφουν οι νικητές!

Τα λόγια είναι φτωχά και τα ντοκουμέντα αμείλικτα: Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρώπης! Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει τη μεγάλη έρευνα για τους τίτλους, αλλά και τις αποκαλύψεις Κουντούρη για τη φοροδιαφυγή και το γηπεδικό των μεγάλων ομάδων.
Οι μετασεισμοί της συνέντευξης Κουντούρη: Σιωπή, αμηχανία και παραμύθια

Οι μετασεισμοί της συνέντευξης Κουντούρη: Σιωπή, αμηχανία και παραμύθια

Οι σοκαριστικές καταγγελίες Κουντούρη για φοροδιαφυγή και αθέμιτο ανταγωνισμό στον ερασιτεχνικό αθλητισμό παραμένουν αναπάντητες και η αμηχανία κυριαρχεί στα αντίπαλα στρατόπεδα. Η Αθλητική διαπλοκή θέτει ερωτήματα, αλλά δίνει και απαντήσεις σε αυτούς που υποφέρουν από το βράδυ της Τετάρτης...

Η νομική ανάλυση της υπόθεσης Χουάνκαρ και τι μέλλει γενέσθαι

Η νομική ανάλυση της υπόθεσης Χουάνκαρ και τι μέλλει γενέσθαι

Τα νομικά κενά της πρωτόδικης απόφασης, η διαδικασία και οι πιθανότητες στην επιτροπή εφέσεων και το μυστικό του CAS. Bonus: Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει νομικά την «υπόθεση της κροτίδας».

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»

Ο ρόλος του «ΙΕΚ sdna» στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας»

Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει το ρόλο Βασιλαρά, Νικολογιάννη, Μπενόγλου και Παπαθεοδώρου στη σκοτεινή «υπόθεση της κροτίδας» και τα ασύστολα ψέματα του «ΙΕΚ sdna» για τις «χάρτινες νίκες» του Ολυμπιακού που διασύρονται από στοιχεία και ντοκουμέντα.