Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ανατομία του πιο αισχρού εγκλήματος της «εξυγιαντικής» χούντας

Η ανατομία του πιο αισχρού εγκλήματος της «εξυγιαντικής» χούντας
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 11:30

Η νέα σφαγή του Ολυμπιακού, τα σχόλια οπαδών όλων των ομάδων, οι παραδοχές αντιολυμπιακών ΜΜΕ, τα πικρά βιώματα της ΑΕΚ από την ερυθρόλευκη δυναστεία και τα επόμενα βήματα του Ολυμπιακού. Η Αθλητική διαπλοκή αναλύει...

Αν είχαν απομείνει ελάχιστοι Έλληνες που αμφέβαλλαν ότι ο Ολυμπιακός σφάζεται ανηλεώς από το καθεστώς της «εξυγίανσης» με τον πιο άγριο και πρόστυχο τρόπο της ποδοσφαιρικής ιστορίας, πλέον δεν απέμεινε κανείς. Οι άπιστοι πίστεψαν, οι τυφλοί είδαν και ο Χουάνκαρ άκουσε.

Μετά την κλοπή στα χαρτιά με την ντροπιαστική υπόθεση Χουάνκαρ, την εμετική σφαγή του Βόλου και την αλλοίωση στο Περιστέρι, ήρθε η χαριστική βολή με τα διαιτητικά όργια στον αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ χθες βράδυ στο Φάληρο από τον Σλοβάκο Μαρέφκα και τον συμπατριώτη του στο Var, Kristian Mickel.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για τη χθεσινοβραδινή διαιτησία. Ένα κανονικό γκολ του Μασούρα ακυρώθηκε για χέρι, παρότι έγινε πεντακάθαρο κοντρόλ με τον ώμο, ενώ δεν δόθηκε καραμπινάτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε ανατροπή του Ναβάρο από τον Κάλενς της ΑΕΚ. Όλα αυτά στην εποχή του var!

Το πεντακάθαρο κοντρόλ του Μασούρα με τον ώμο

Στο ακόλουθο στιγμιότυπο, παρατίθεται το κοντρόλ του Μασούρα ακριβώς πριν σκοράρει στο 68', το οποίο έγινε με τον ώμο και μάλιστα κοντά στο στήθος:

Το εγχειρίδιο των κανονισμών του ποδοσφαίρου («Laws of the game») μπορεί να διαφωτίσει ακόμα και τους πλέον δύσπιστους:

Η πονηριά και η χυδαιότητα ορισμένων έγκειται στο εξής: Ενώ υπάρχει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, ΚΟΝΤΙΝΟ πλάνο από μπροστά, με το οποίο τελειώνει κάθε συζήτηση, εκείνοι επιλέγουν να παραθέτουν κάποια περίεργα στιγμιότυπα από απομακρυσμένη λήψη από πίσω με την μπάλα στον αέρα.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, είναι σαφές ότι το κοντρόλ έχει γίνει με τον ώμο, αλλά επιλέγουν τη λήψη από πίσω, η οποία κρύβει το τι έχει συμβεί, συγκριτικά με τη λήψη από μπροστά που είναι απόλυτα διαφωτιστική.

Το ότι επικαλούνται μία απομακρυσμένη λήψη, ενώ υπάρχει μπροστινή κάμερα, είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ!

Δείτε αναλυτικά και σε αργή κίνηση. Τα λόγια περιττεύουν:

Η ανατροπή του Ναβάρο από τον Κάλενς

Στο στιγμιότυπο που ακολουθεί, φαίνεται η πεντακάθαρη ανατροπή του Ναβάρο από τον Κάλενς εντός περιοχής στο 73'. Ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν βρήκε μπάλα και ανέτρεψε με τα πόδια τον Ισπανό επιθετικό του Ολυμπιακού:

Το διαιτητικό χειρουργείο ήταν επιστημονικό και για μία ακόμα φορά επιλέγεται να γίνει η σφαγή σε μία περίοδο αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος για τον Ολυμπιακό, σε μία προσπάθεια να διχάσουν τον κόσμο της ομάδας.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΤΑ ΜΜΕ

Από τις πρώτες στιγμές που συνέβησαν τα αίσχη, οπαδοί όλων των ομάδων, αντέδρασαν στα social media:

Οπαδοί της ΑΕΚ αναγκάστηκαν να παραδεχθούν τη σφαγή με σχόλια, πολλά από τα οποία διαγράφηκαν από τα «αντικειμενικά» ενωσίτικα ΜΜΕ:

Οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αναγνώρισαν επίσης τα διαιτητικά όργια:

Τα μαυροκιτρινοπράσινα αντιολυμπιακά τρολάκια του SDNA δεν είχαν πολλά περιθώρια. Αναγνώρισαν και αυτοί τη σφαγή που υπέστη ο Ολυμπιακός:

Αντίστοιχες παραδοχές είχαμε και από τα μέσα που στέκονται απέναντι από τον Ολυμπιακό. Το SDNA έγραψε ότι «ο Ολυμπιακός μπορεί να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και τις αποφάσεις του Σλοβάκου»:

Η δε «Live Sport» έγραψε ότι «δικαίως φωνάζει για τη διαιτησία του Σλοβάκου Μαρέφκα ο Ολυμπιακός»:

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Στον αγώνα του Καραϊσκάκη για τα playoffs της περασμένης σεζόν, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Ολυμπιακό (σπρώξιμο του Βίντα στον Μπακαμπού εντός περιοχής), δεν αποβλήθηκε ο Σιμάνσκι για παρατεταμένο πάτημα στο αχίλλειο τένοντα του Βαλμπουενά, δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ, ενώ δεν ακυρώθηκε το τρίτο γκολ της Ένωσης, παρότι υπήρξε επιθετικό φάουλ.

Μην ξεχνάμε φυσικά και το μικρό αδερφάκι της «εξυγίανσης», το πράσινο κολλητήρι που λέγεται Παναθηναϊκός. Χαίρονται για τα διαιτητικά χάδια, ξεχνώντας ότι και πέρυσι τους χάιδευαν όλη τη σεζόν, αλλά την κρίσιμη ώρα τους ξέσκισαν με τον Νταμπάνοβιτς και τους άφησαν στα κρύα του λουτρού.

Χθες λοιπόν το κολλητήρι του Ελληνικού ποδοσφαίρου χρειάστηκε ξανά το δεκανίκι της διαιτησίας, αυτή τη φορά για να νικήσει τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Πιο συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ 0-0, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Παναιτωλικό, σε κλωτσιά του Τζούρισιτς στον Μαυρία. Σε φάση-καρμπόν πέρυσι, είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης...

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο διαφεντεύεται από μία ΧΟΥΝΤΑ που έχει στοχοποιήσει τον Ολυμπιακό. Ακόμα και οι οπαδοί της ΑΕΚ αναγνωρίζουν το τι συμβαίνει. Το μοναδικό επιχείρημα που διαβάζει κανείς πλέον, είναι ότι... «καλά να πάθει ο Ολυμπιακός, γιατί δεν ξεχνάμε όσα μας έκανε παλιά». Το τι τους έκανε παλιά ο Ολυμπιακός, μπορείτε να το δείτε στην ακόλουθη φωτογραφία:

Αναφέρονται στα πρωταθλήματα που κατακτούσε ο Ολυμπιακός με 20 και 30 βαθμούς διαφορά και στις πεντάρες και εξάρες που τους έριχνε, όταν κυκλοφορούσαν οι φυλλάδες τους με τίτλους για «νύχτες ντροπής».

Αλλά τώρα δεν θα βάλουμε μυαλό στους άρρωστους της Ελληνικής κοινωνίας, ούτε είναι ώρα για ιστορική ανάλυση. Η Αθλητική διαπλοκή έχει αναλύσει χρονιά προς χρονιά τις διαιτησίες και το παρασκήνιο σε όλα τα πρωταθλήματα από το 1996 στη μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει ποτέ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο (όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να πατήσει εδώ).

Αυτό που έχει τώρα σημασία, είναι τι μέλλει γενέσθαι. Θα συνεχίσει η κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα, τώρα που όλοι έχουν παραδεχτεί όσα συμβαίνουν;

Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις Κούγια που ακολούθησαν μετά τη λήξη του αγώνα, αποτελούν πυξίδα των επικείμενων εξελίξεων, δεδομένου ότι δεν ήταν αοριστολογίες και στείρες διαμαρτυρίες.

Έγιναν ξεκάθαρες καταγγελίες με ονόματα και διευθύνσεις και ανακοινώθηκε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλοντας τη λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται εκεί. Αγωνιστικά δεν υπάρχει καμία αξία και κανένα ενδιαφέρον. Δεν αξίζει να χαλάτε τα λεφτά σας στις συνδρομητικές πλατφόρμες, ούτε να παρακολουθείτε αγώνες του βρώμικου Ελληνικού πρωταθλήματος...

Διαβάστε επίσης

Όλη η αλήθεια για τα επεισόδια της Ν.Σμύρνης στο πρωτάθλημα του 2005

Όλη η αλήθεια για τα επεισόδια της Ν.Σμύρνης στο πρωτάθλημα του 2005

Αλήθεια vs ψέμα: 19 χρόνια μετά κάποιοι επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα για την υπόθεση της Ν. Σμύρνης το 2005 και να συκοφαντήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει ντοκουμενταρισμένη την ιστορική αλήθεια...

Τα ψέματα για Καμαρά και οι αποκαλύψεις-σοκ του Κρέσπο!

Τα ψέματα για Καμαρά και οι αποκαλύψεις-σοκ του Κρέσπο!

Οι γνωστοί-άγνωστοι της προπαγάνδας ξεσάλωσαν με Καμαρά, αλλά έφαγαν μία ξεγυρισμένη κατραπακιά. Κράτησαν όμως καλά κρυμμένες τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Κρέσπο. Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει τα δεδομένα, όπως έχουν και ξεσκεπάζει την υποκρισία...