Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φιλόδοξος και νικητής ο Μουρίνιο»

«Φιλόδοξος και νικητής ο Μουρίνιο»
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015 - 16:09

Το καλοκαίρι ο Ζοσέ Μουρίνιο στήριξε τον Ρανταμέλ Φαλκάο ύστερα από μια κακή χρονιά που είχε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχωρώντας στην απόκτησή του.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Κολομβιανού επιθετικού να δείξει τον θαυμασμό που έχει προς το πρόσωπο του προπονητή του.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός των «μπλε» χαρακτήρισε τον Πορτογάλο τεχνικό νικητή, δείχνοντας πως δεν το βάζει κάτω, ύστερα από την άσχημη εκκίνηση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Χαρακτηριστικά, οι δηλώσεις του Φαλκάο:

«Ο Μουρίνιο είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Είναι φιλόδοξος και νικητής. Έχει εξαιρετικά προσόντα για να μας προπονήσει, αλλά τα αποτελέσματα δεν μας βοήθησαν. Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για να το αλλάξουμε αυτό και να αναστρέψουμε την κατάσταση. Έχω ακόμα μεγάλο κίνητρο. Η στιγμή μου θα έρθει. Είμαι καλά, βελτιώνομαι και αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Αμφίβολος ο Ρούνεϊ

Αμφίβολος ο Ρούνεϊ

Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική Αγγλίας, αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προσεχή παιχνίδια.

Ελάχιστους Άγγλους η Άρσεναλ

Ελάχιστους Άγγλους η Άρσεναλ

Ξένα δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για τους ελάχιστους Άγγλους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν οι μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.