Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβαζαν… χέρι στα νούμερα των εισιτηρίων

Έβαζαν… χέρι στα νούμερα των εισιτηρίων
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015 - 23:04

Σχεδόν σε κάθε εντός έδρας ματς της περασμένης σεζόν, η Άρσεναλ γνωστοποιούσε ότι είχε σημειωθεί sold out στα εισιτήρια. Και όντως μπορεί να ήταν έτσι. Όμως, τις ημέρες των αγώνων, «πείραζε» τα νούμερα, αφού για τους ανθρώπους του συλλόγου, στο γήπεδο δεν έπεφτε… καρφίτσα.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία Metropolitan στην προσέλευση των οπαδών της Άρσεναλ στο Emirates, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια της Premier League, προέκυψε ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό.

Έγινε γνωστό ότι σε συνολικά 19 παιχνίδια στο Emirates στο πρωτάθλημα, την περσινή σεζόν, οι «κανονιέρηδες» είχαν μετρήσει 21.953 οπαδούς περισσότερους, αφού υπολόγιζε μόνο πόσα εισιτήρια κόπηκαν και όχι πόσοι οπαδοί τελικά είχαν βρεθεί στις εξέδρες της έδρας των Λονδρέζων.

Διαβάστε επίσης

«Φοβάται» το… ξύλο ο Λεβαντόφσκι

«Φοβάται» το… ξύλο ο Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, αναφέρθηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στην Σκωτία, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων του.

«Είναι ντροπή»

«Είναι ντροπή»

Ο Χουάν Μάτα θέλησε να πάρει θέση αναφορικά με τον παραγκωνισμό του συμπαίκτη και καλού του φίλου, Βίκτορ Βαλντές από τον τεχνικό της Μ. Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ.

«Μόνο στη Γιουβέντους»

«Μόνο στη Γιουβέντους»

Αδιαπραγμάτευτος για το μέλλον του Αλβάρο Μοράτα παρουσιάστηκε ο άλλοτε θρύλος και νυν διευθυντής της Γιουβέντους Πάβελ Νέντβεντ.

Ελάχιστους Άγγλους η Άρσεναλ

Ελάχιστους Άγγλους η Άρσεναλ

Ξένα δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για τους ελάχιστους Άγγλους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν οι μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.