Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φοβάται» το… ξύλο ο Λεβαντόφσκι

«Φοβάται» το… ξύλο ο Λεβαντόφσκι
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015 - 12:01

Μετά και την αγωνιστική του σαββατοκύριακου σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, σειρά παίρνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν, είναι και αυτό της Πολωνίας κόντρα στην Σκωτία, με τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι έτοιμος να ηγηθεί και της Εθνικής του ομάδας.

Ωστόσο, ο εξαιρετικός επιθετικός των Βαυαρών, ο οποίος διανύει περίοδο τρομερής αγωνιστικής κατάστασης, αναφέρθηκε στο σκληρό παιχνίδι των Σκωτσέζων στον πρώτο γύρο των προκριματικών για το Euro 2016.

«Ελπίζω το παιχνίδι να μην είναι ίδιο με αυτό της Βαρσοβίας, γιατί μετά από ένα φάουλ του Γκριρ δεν μπορούσα να τρέξω. Ελπίζω πως ο διαιτητής θα είναι πιο προστατευτικός τώρα. Δεν είναι μυστικό ότι κατηγορώ τον διαιτητή για εκείνο το ματς», ήταν τα λεγόμενα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Διαβάστε επίσης

«Είναι ντροπή»

«Είναι ντροπή»

Ο Χουάν Μάτα θέλησε να πάρει θέση αναφορικά με τον παραγκωνισμό του συμπαίκτη και καλού του φίλου, Βίκτορ Βαλντές από τον τεχνικό της Μ. Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ.

«Φλέγοντα» θέματα για την Άρσεναλ

«Φλέγοντα» θέματα για την Άρσεναλ

Στην Αγγλία κάνουν λόγο για τα σοβαρά ζητήματα που έχει να λύσει ο Αρσέν Βενγκέρ με σκοπό οι «κανονιέρηδες» να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.

«Μόνο στη Γιουβέντους»

«Μόνο στη Γιουβέντους»

Αδιαπραγμάτευτος για το μέλλον του Αλβάρο Μοράτα παρουσιάστηκε ο άλλοτε θρύλος και νυν διευθυντής της Γιουβέντους Πάβελ Νέντβεντ.