Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Kιτρινίστηκε» ο Σάμαρης

«Kιτρινίστηκε» ο Σάμαρης
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 - 03:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ακόμη ένα «γεμάτο» 90λεπτο πρόσθεσε ο Ανδρέας Σάμαρης στο ενεργητικό του.

Ο διεθνής πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Μπενφίκα ήταν από τους διακριθέντες στην ήττα με 2-1 της πρωταθλήτρια Πορτογαλίας από την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο 72ο λεπτό για σκληρό μαρκάρισμα θα του στερήσει τη συμμετοχή από τον ερχόμενο αγώνα κόντρα στην τουρκική ομάδα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ματς, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου στο «Ντα Λουζ» και το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να καθορίσει πολλά και για τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους για πρόκριση στους «16» του Champions League.

Όσον αφορά τον έτερο πρώην «ερυθρόλευκο» Κώστα Μήτρογλου, ο 27χρονος διεθνής φορ πέρασε αλλαγή στο 82ο λεπτό αντί του Σίλβιο, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κάνει κάτι το αξιόλογο.

Η Μπενφίκα αιφνιδίασε, αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ χάρη στο γκολ του Γκαιτάν, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων υπήρξε άμεση. Αρχικά ο Ινάν με εύστοχο πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα στο 19’, για να έρθει ο Λούκας Ποντόλσκι στο 33’ να χαρίσει τη νίκη στην Γαλατασαράι με 2-1.

Διαβάστε επίσης

«Ψάχνεται» για Σακό η Ρόμα

«Ψάχνεται» για Σακό η Ρόμα

Οι «τζιαλορόσι» κοιτάζουν την περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού της Λίβερπουλ, ενόψει Ιανουαρίου.

«Πολίτες» από ατσάλι

«Πολίτες» από ατσάλι

Έδειξε χαρακτήρα η Σίτι κάνοντας ανατροπή με Σεβίλλη (2-1). Μια απ' τα ίδια η Γαλατά, επίσης το γύρισε με Μπενφίκα (2-1).

Βλέψεις για Μαδρίτη ο Αζάρ

Βλέψεις για Μαδρίτη ο Αζάρ

Ο Βέλγος μέσος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έχει στο μυαλό του την αποχώρηση από το Λονδίνο και την Τσέλσι, επιθυμώντας τη Ρέαλ Μαδρίτης.