Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρυσώνει» Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ!

«Χρυσώνει» Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ!
Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 - 18:23

Εμφανίστηκε σαν... από μηχανής θεός και με δύο γκολ απέναντι στη Μίντιλαντ (5-1) υπέγραψε την πρόκριση της Γιουνάιτεντ στους «16» του Europa League, ενώ έδωσε συνέχεια στο ονειρικό του ντεμπούτο, καθώς... αφιέρωσε δύο ακόμη με αποδέκτη την Άρσεναλ, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στους «κόκκινους» του Μάντσεστερ (3-2).

Μετά την ώρα των γκολ, έφτασε εκείνη της ανανέωσης για τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος ετοιμάζεται να αδράξει τους κόπους των προσπαθειών του, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους «μπέμπηδες».

Η Γιουνάιτεντ προτίθεται να ανταμείψει το «next big thing» του βρετανικού ποδοσφαίρου, εκτοξεύοντας τις απολαβές του σε δυσθεώρητα -για την ηλικία του- επίπεδα.

Ο 18χρονος επιθετικός αμείβεται με 96.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ δεσμεύεται μέχρι το 2017, ωστόσο η αγγλική ομάδα πρόκειται να... χρυσώσει τον «μπέμπη» της, (αντ)αμείβοντάς τον με 900.000 ετησίως, ώστε να (παρα)μείνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» για πολλά ακόμη χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Τάσεις φυγής από Λουκάκου

Τάσεις φυγής από Λουκάκου

Ν’ αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις επιθυμεί ο Βέλγος επιθετικός, καθώς δεν τον... χωράει το λιμάνι του Μέρσεϊσαϊντ.

Κλοπ καλεί Τερ Στέγκεν

Κλοπ καλεί Τερ Στέγκεν

Στον ποδοσφαιρικό... έρωτα του Γιούργκεν Κλοπ, εν ονόματι Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, ρίχνουν τα μεταγραφικά τους... βέλη οι «κόκκινοι», ενόψει καλοκαιριού.

«Χρυσάφι» σε Σιμεόνε!

«Χρυσάφι» σε Σιμεόνε!

Η «AS» αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης της Ίντερ έχει κάνει μυθική πρόταση στον Αργεντινό προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης...