Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντιέγκο Κόστα αντικαθιστά Ζλάταν;

Ντιέγκο Κόστα αντικαθιστά Ζλάταν;
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 - 15:49

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως δήλωσε προχθές, μόνο αν αντικατασταθεί ο πύργος του Άιφελ με δικό του άγαλμα, θα παραμείνει στο Παρίσι. Ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας από το καλοκαίρι κάνοντας τους ανθρώπους της Παρί πιο κινητικούς στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με ξένη ιστοσελίδα οι Γάλλοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι, με τον επιθετικό των «μπλε» να θέλει και ο ίδιος να αποχωρήσει από το Λονδίνο, πιθανόν και λόγω της μη συμμετοχής της ομάδας στην Ευρώπη του χρόνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, είχε σκοράρει στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων πριν μία εβδομάδα για τους 16 του Champions League.

Μένει να δούμε αν του χρόνου θα σκοράρει στο «Park des Princes» για λογαριασμό των Παριζιάνων.

Διαβάστε επίσης

«Εφτάψυχοι» Βαυαροί...

«Εφτάψυχοι» Βαυαροί...

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η Μπάγερν έκανε επική ανατροπή απέναντι στη Γιουβέντους (4-2), κλείνοντας με... 30’ καθυστέρηση μία θέση στα προημιτελικά του Champions League.

Στο πάνθεον των Σουηδών της Serie A ο Ζλάταν (vid)

Στο πάνθεον των Σουηδών της Serie A ο Ζλάταν (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πλέον από τους καλύτερος Σουηδούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη Serie A, έπειτα την προχθεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ήταν ένα φιάσκο ο Κασίγιας»

«Ήταν ένα φιάσκο ο Κασίγιας»

Ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα μίλησε με βαριά λόγια για τον Ίκερ Κασίγιας, έπειτα από κάποια λάθη που έχουν στοιχίσει στην ομάδα του.