Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μένει… Τορίνο ο Αλέγκρι!

Μένει… Τορίνο ο Αλέγκρι!
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 - 11:22

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, βρίσκεται στον πάγκο της Γιουβέντους από το 2014 και έχει βοηθήσει τη «Μεγάλη Κυρία» να συγκαταλέγεται και πάλι στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ήδη στην πρώτη του σεζόν στο Τορίνο κατάφερε να πάρει το «σκουντέτο» και να φτάσει στον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα, αποδίδοντας όμως εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κάτι που έκανε βέβαια σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρά τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από τη Μπάγερν, που η ιταλική ομάδα διεκδίκησε επάξια μία θέση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για φέτος, οι άνθρωποι των «Μπιανκονέρι», επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου –σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα- του Ιταλού προπονητή μέχρι το 2018, με το υπάρχον συμβόλαιο να έχει ισχύ μέχρι το 2017.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει, πως η αμοιβή του θα ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2019.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, πως ο Αλέγκρι συμπληρώνει 100 συμμετοχές την Κυριακή κόντρα στην Τορίνο για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι των δύο ομάδων και ίσως η ανανέωση έρθει σαν δώρο για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης

Αρκούσε η “ζωγραφιά” του Κουτίνιο

Αρκούσε η “ζωγραφιά” του Κουτίνιο

Ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έδωσε στη Λίβερπουλ ιστορική πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ. Τους “κόκκινους” ακολούθησαν -μεταξύ άλλων- στους “8” Σεβίλλη, Ντόρτμουντ, Μπιλμπάο.