Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προφορική συμφωνία Ρεάλ-Αζάρ!

Προφορική συμφωνία Ρεάλ-Αζάρ!
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 - 17:06

Η εκτίμηση που τρέφει ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον Έντεν Αζάρ είναι δεδομένη και είναι και γνωστή. Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που δήλωνε «μετά τον Μέσι και τον Ρονάλντο, ο Αζάρ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Είναι φανταστικό να τον βλέπεις».

Το ενδεχόμενο, μάλιστα, να συνεργαστούν, δεν είναι απίθανο, αν και δεν είναι βέβαιο πως ο Γάλλος προπονητής θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως και να ‘χει, η AS αποκαλύπτει σήμερα πως ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Βέλγο μεσοεπιθετικό υπάρχει προφορική συμφωνία!

Για να γίνει, όμως, η μεταγραφή, θα πρέπει να τα βρει η «βασίλισσα» και με την Τσέλσι, η οποία είναι λογικό να ζητήσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ακόμα και αν φέτος ο Αζάρ έχει κάνει τραγική σεζόν...

Διαβάστε επίσης

Αρκούσε η “ζωγραφιά” του Κουτίνιο

Αρκούσε η “ζωγραφιά” του Κουτίνιο

Ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και έδωσε στη Λίβερπουλ ιστορική πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ. Τους “κόκκινους” ακολούθησαν -μεταξύ άλλων- στους “8” Σεβίλλη, Ντόρτμουντ, Μπιλμπάο.

Μένει… Τορίνο ο Αλέγκρι!

Μένει… Τορίνο ο Αλέγκρι!

Προς ανανέωση οδεύει ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, χάρη στην εξαιρετική δουλειά που κάνει εδώ και δύο χρόνια στην ομάδα του Τορίνο.

Ο Ρανιέρι μιλάει με Τότι

Ο Ρανιέρι μιλάει με Τότι

Σε συνομιλίες με τον Θρύλο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, βρίσκεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι σύμφωνα με δημοσιεύματα, για να τον αποκτήσει η Λέστερ, στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

«Γη και ύδωρ» για Ζλάταν

«Γη και ύδωρ» για Ζλάταν

Απίστευτη πρόταση αναμένεται να καταθέσει η Τσέλσι στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να τον κάνει δικό της στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.