Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πογκμπά 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Πογκμπά 100 εκατομμυρίων ευρώ!
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 - 16:05

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού φαίνεται πως θα είναι καυτή φέτος, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν. Ο Πολ Πογκμπά είναι από τους παίκτες που σίγουρα θα διεκδικήσουν πολλές σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, της Τσέλσι, της Σίτυ και της Μπαρτσελόνα.

Ο άσος της Γιουβέντους με την πιθανή πώλησή του σε άλλη ομάδα θα βάλει στα ταμεία της «Μεγάλης Κυρίας» 100 εκατομμύρια ευρώ, αφού τόσο τον κοστολογούν οι Ιταλοί. Με αυτό το ποσό οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θα κινηθούν να καλύψουν το κενό του 23χρονου, ενώ κάποιες ιστοσελίδες γράφουν για κάποια ονόματα που θα… παίξουν έντονα.

Καβάνι, Ίσκο και Βίτσελ είναι μόνο μερικοί απ’ αυτούς. Ο πρώτος ανήκει στην Παρί, ο δεύτερος παραχωρείται έναντι ενός σεβαστού ποσού από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο τρίτος θα ενδιαφερόταν να πάει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αφού αγωνίζεται στο ρωσικό με τη Ζενίτ.

Το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι αναμένεται… καυτό!

Διαβάστε επίσης

Το Νησί στα... πόδια του Λακαζέτ!

Το Νησί στα... πόδια του Λακαζέτ!

Όλο το (ποδοσφαιρικό) Νησί... ένα βότσαλο στα πόδια του Αλεξάντρ Λακαζέτ, ο οποίος συνεχίζει απτόητος το κρεσέντο των γκολ στο Championnat.