Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενθουσιασμένος για την κλήρωση με Μπάρτσα ο Σιμεόνε!

Ενθουσιασμένος για την κλήρωση με Μπάρτσα ο Σιμεόνε!
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 - 14:46

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα στη φάση των προημιτελικών του Champions League, όπως συνέβη και τη σεζόν 2013-2014, όπου πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 2-1 στις δύο αναμετρήσεις. Μετέπειτα είχε βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής των «Ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε σε ισπανική ιστοσελίδα: «η ομάδα σκέφτεται μόνο το σήμερα και το ματς που ακολουθεί με τη Σπόρτινγκ», για να συμπληρώσει σχετικά με τις διπλές αναμετρήσεις με τους «μπλαουγκράνα» : «Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Τι καλύτερο από το να παίξουμε αντίπαλοι; είμαι ενθουσιασμένος».

Σχετικά με τα ατού της είπε: « Είναι καλύτερη στα στημένα από τότε που ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε. Είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις και έχει πολλές επιλογές μετά τις προσθήκες των Νειμάρ και Σουάρες». Τέλος συμπλήρωσε για την ομάδα του: «Χρειαζόμαστε 18 συγκεντρωμένους παίκτες απέναντί τους και στα δύο παιχνίδια για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Πογκμπά 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Πογκμπά 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Όσοι πιστοί… προσέλθετε θα μπορούσε να πει η Γιουβέντους που κοστολογεί τον Πολ Πογκμπά με 100 εκατομμύρια ευρώ για όσους ενδιαφερόμενους θέλουν τον Γάλλο διεθνή.

Το Νησί στα... πόδια του Λακαζέτ!

Το Νησί στα... πόδια του Λακαζέτ!

Όλο το (ποδοσφαιρικό) Νησί... ένα βότσαλο στα πόδια του Αλεξάντρ Λακαζέτ, ο οποίος συνεχίζει απτόητος το κρεσέντο των γκολ στο Championnat.

Περασμένα μεγαλεία για Αρσάβιν

Περασμένα μεγαλεία για Αρσάβιν

Ο... κατήφορος του άλλοτε σούπερ σταρ των Ρώσων συνεχίζεται, με την Καϊράτ Αλμάτι να αποτελεί το τελευταίο του ποδοσφαιρικό «κατάλυμα».