Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Μαρσέιγ σκέφτεται τον Κονσεϊσάο

Η Μαρσέιγ σκέφτεται τον Κονσεϊσάο
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 - 13:03

Δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στη Μαρσέιγ ο Μίτσελ. Η ομάδα δεν έχει καλή απόδοση, δυσκολεύεται σε πολλά και ως εκ τούτου ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες σκέψεις και κινήσεις για την αντικατάστασή του.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η «L' Equipe», η οποία κάνει λόγο πως ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βινσέντ Λαμπρίν, όχι μόνο θέλει τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά ήδη έχει προχωρήσει στις πρώτες επαφές, με τον κόουτς να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ναι μεν ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στην Γκιμαράες, αλλά σίγουρα η μετακόμισή του στη Γαλλία και σε μια μεγαλύτερη ομάδα, θα τον κολάκευε.

Να σημειωθεί πως ο Κονσεϊσάο μιλάει γαλλικά και αυτό θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρηγορότερα στη χώρα σε περίπτωση που μεταγραφεί στη Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης

Για νέο συμβόλαιο ο Μπέιλ

Για νέο συμβόλαιο ο Μπέιλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ουαλό μεσοεπιθετικό και σκοπεύει να του επεκτείνει το υπάρχον συμβόλαιο...

Θα ξεπεράσει(;) τον Κριστιάνο, ο Μπέιλ

Θα ξεπεράσει(;) τον Κριστιάνο, ο Μπέιλ

Σύμφωνα με ξένο δίκτυο, ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου του και τα λεφτά που φαίνεται ότι θα λαμβάνει, θα ξεπερνούν ακόμη και αυτά του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πουλάει ο Κλοπ

Πουλάει ο Κλοπ

Στην Αγγλία γράφουν πως η Λίβερπουλ θα βάλει πωλητήριο σε Σκρτελ, Μπαλοτέλι, Ενρίκε και Μπεντεκέ...