Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκαλεί... δονήσεις ο Ντοναρούμα

Προκαλεί... δονήσεις ο Ντοναρούμα
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - 23:55

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αποτελεί αναμφισβήτητα το μέλλον του ποδόσφαιρου για την θέση του τερματοφύλακα. Ο Ιταλός πορτιέρο σε ηλικία 16 ετών κέρδισε θέση βασικού σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες του κόσμου, την Μίλαν.

Στα 17 του αποτελεί τον διακαή πόθο των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και η τιμή του αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Η Μίλαν αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την πώληση του νεαρού, κάτι που αν πραγματοποιηθεί θα προκαλέσει γκρίνια στους «ροσονέρι».

Και αυτό γιατί οι φίλοι της Μίλαν επιθυμούν να δουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί ξανά σε Ιταλία και Ευρώπη, πιστεύοντας πως ο 17χρονος τερματοφύλακας θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει η Μίλαν για ένα νέο ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης

Φευγάτος ο Κόβασιτς

Φευγάτος ο Κόβασιτς

Ο Κροάτης μέσος θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ και η Τότεναμ και τη Σεβίλλη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του...

Χορευταράς ο Κριστιάνο (vid)

Χορευταράς ο Κριστιάνο (vid)

Απίστευτες χορευτικές κινήσεις από τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, στην προπόνηση την εθνικής Πορτογαλίας, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να το διασκεδάζουν.