Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θαυμαστής του Ρονάλντο ο Νεϊμάρ

Θαυμαστής του Ρονάλντο ο Νεϊμάρ
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 02:11

Τα κατορθώματα του την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν τον κατατάσσουν στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη. Ο λόγος για τον Νεϊμάρ, ο οποίος μαζί με τους Μέσι και Σουάρεζ, αποτελούν τον εφιάλτη για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ρωτήθηκε από εφημερίδα της Ισπανίας «A BOLA» για τον μεγαλύτερο αντίπαλο της Μπαρτσελόνα, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ποδοσφαιριστή της Βαρκελώνης να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο άσο. Αναφέροντας μάλιστα πώς θα ήταν πολύ χαρούμενος, αν στο μέλλον αγωνιζόντουσαν μαζί στην ίδια ομάδα.Ο Λατινοαμερικάνος απάντησε, επίσης, για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να μετακομίζει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, αλλά και της Σίτυ λόγω του φίλου του Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας πως υπερασπίζεται αυτή την στιγμή την ομάδα του και τον προπονητή του.

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάληξη και της φετινής περιόδου σχετικά με το Champions League, ενώ παραδέχτηκε ότι το repeat θα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς υπάρχουν στη διοργάνωση πολλές δυνατές ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Φευγάτος ο Κόβασιτς

Φευγάτος ο Κόβασιτς

Ο Κροάτης μέσος θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ και η Τότεναμ και τη Σεβίλλη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του...

Γιουνάιτεντ για Σάντσες

Γιουνάιτεντ για Σάντσες

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τσέκαραν ξανά τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα, δείχνοντας ότι τους απασχολεί πολύ ζεστά...