Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τότεναμ για Βίτσελ

Τότεναμ για Βίτσελ
Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 - 15:24

Μπορεί η Τότεναμ να κοιτάζει την μάχη του πρωταθλήματος, όμως ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την μεταγραφική περίοδο.

Ακόμη έναν Βέλγο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, με τον Άξελ Βίτσελ, να είναι ο πρώτος στόχος των Λονδρέζων για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο μεσοεπιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αγωνίζεται 4 χρόνια στη ρώσικη ομάδα, ενώ μετρά και 36 συμμετοχές με την εθνική Βελγίου.

Οι Άγγλοι, αναμένεται να καταθέσουν μία πρόταση κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ο 27χρονος δεν ήθελε να μετακομίσει στην Αγγλία τον Ιανουάριο, όταν τον ήθελε και πάλι ο προπονητής του συλλόγου, Μαουρίσιο Ποκετίνο, επειδή η ομάδα του αγωνίζονταν τότε στο Champions League.

Η συμμετοχή της Τότεναμ στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, συν την παρουσία των Βέλγων ποδοσφαιριστών, Βερτόνχεν, Αντερβάιρελντ, Ντεμπελέ και Τσαντλί στην ομάδα του νησιού, συμβάλλουν θετικά στην απόφαση που θα πάρει ο Βίτσελ.

Διαβάστε επίσης

Η Μπάγερν δεν ενδιαφέρεται για τον Ζλάταν

Η Μπάγερν δεν ενδιαφέρεται για τον Ζλάταν

Σύμφωνα με πληροφορίες ξένου δικτύου, οι Βαυαροί δεν επιθυμούν την μετακόμιση του Σουηδού επιθετικού, στο Μόναχο, κατά τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή, Ματίας Ζάμερ.

Μπονί αντί Λουκάκου

Μπονί αντί Λουκάκου

Η Έβερτον στοχεύει στον φορ της Σίτι εφόσον αποχωρήσει ο Βέλγος επιθετικός το προσεχές καλοκαίρι...

«Ομάδα» (pics)

«Ομάδα» (pics)

Ενθουσιασμένος από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν σταμάτησε να αναρτά φωτογραφίες στα social media.

Πέθανε ο Τσέζαρε Μαλντίνι (pic)

Πέθανε ο Τσέζαρε Μαλντίνι (pic)

Σχεδόν 10 ημέρες μετά τον θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ, ήρθε να προστεθεί κι άλλη απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Ιταλό να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.