Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα... χέρια της Μπαρτσελόνα ο Σαούλ!

Στα... χέρια της Μπαρτσελόνα ο Σαούλ!
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 - 23:24

Η χρονιά για τον Σαούλ Νίγκεζ στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ιδανική, φανταστική θα μπορούσε να πει κάποιος. Η απίθανη γκολάρα που έβαλε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ήταν απλώς άλλη μία απόδειξη της μεγάλης ποιότητάς του.

Όπως είναι φυσικό, ο 21χρονος μέσος έχει κεντρίσει την προσοχή κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Σύμφωνα λοιπόν με την ισπανική εφημερίδα «AS» η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του, ωστόσο, η Μπαρτσελόνα κρατά την τύχη του νεαρού μέσου στα χέρια της.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως από τη μεταγραφή του Βίγια στην Ατλέτικο το 2013, έχει μπει ένας ειδικός όρος που επιτρέπει στους «μπλαουγκράνα» να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε πρόταση αποδεχτεί ποτέ η Ατλέτικο για τον Σαούλ.

Πάντως, όπως και να ‘χει, η Μπαρτσελόνα (και όχι μόνο εκείνη, βέβαια, απλά εκείνη έχει τον τελευταίο λόγο) μπορεί να τον κάνει δικό της ανά πάσα στιγμή, από την ώρα που το συμβόλαιό του (λήγει το 2020) έχει ρήτρα 45 εκατ. ευρώ. Λεφτά υπάρχουν (στην Μπαρτσελόνα)...

Διαβάστε επίσης

«Κατάπιε» και την Μπάγερν! (vid)

«Κατάπιε» και την Μπάγερν! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «εξαφάνισε» τους Βαυαρούς, νίκησε 1-0 με απίθανη γκολάρα του Σαούλ και πάει στο Μόναχο με ελαφρύ προβάδισμα...