Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να παραμείνω στην Τσέλσι»

«Θέλω να παραμείνω στην Τσέλσι»
Κυριακή, 1 Μαΐου 2016 - 00:38

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Τζον Τέρι. Το συμβόλαιο του Αγγλου αμυντικού λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και οι οπαδοί της Τσέλσι επιθυμούν διακαώς την παραμονή του στην Τσέλσι.

Ο ηγέτης της λονδρέζικης ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως έχω ακόμα κάποια χρόνια και δεδομένα θέλω να συνεχίσω να παίζω. Ελπίζω στην Τσέλσι, αν δεν είναι κάπου αλλού. Αισθάνομαι καλά σωματικά και θέλω να παίξω για όσο μπορώ».

Ο Τζον Τέρι, που βρίσκεται στην Τσέλσι από το 1998, φέτος έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια και μέχρι στιγμής έχει πετύχει ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης

Γκολάρα Ερνάνες! (vid)

Γκολάρα Ερνάνες! (vid)

Ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Κάρπι, σημείωσε ο Βραζιλιάνος μέσος της Γιουβέντους, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Άγριο κράξιμο στον Χούμελς (vid)

Άγριο κράξιμο στον Χούμελς (vid)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τα… έψαλλαν στον Γερμανό αμυντικό για τις δηλώσεις του πως θέλει να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν.

Κλείσε τα πόδια Πικέ (vid)

Κλείσε τα πόδια Πικέ (vid)

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει πει πολλές φορές δημοσίως, πως ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Αργεντινό όμως να μην υπολογίζει την φιλία τους.