Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άγριο κράξιμο στον Χούμελς (vid)

Άγριο κράξιμο στον Χούμελς (vid)
Κυριακή, 1 Μαΐου 2016 - 00:09

Λάδι στη φωτιά έριξε ο Ματς Χούμελς με τις δηλώσεις του πως θέλει να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου. Ο κεντρικός αμυντικός πριν από λίγες ημέρες εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα των Βαυαρών, κάτι που όπως είναι φυσικό εξόργισε τους φίλους της Ντόρτμουντ.

Οι οπαδοί της Μπορούσια δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και στον αγώνα με την Βόλφσμπουργκ τα έψαλλαν για τα καλά στον Χούμελς. Το πρώτο… χτύπημα ήρθε κατά την εκφώνηση της εντεκάδας της Ντόρτμουντ, καθώς όταν ακούστηκε το όνομα του Γερμανού αμυντικού όλο το γήπεδο τον αποδοκίμασε έντονα για τις τελευταίες δηλώσεις του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάθε φορά που η μπάλα έφτανε στα πόδια του οι οπαδοί της Μπορούσια τον έκραζαν για τα καλά…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Γκολάρα Ερνάνες! (vid)

Γκολάρα Ερνάνες! (vid)

Ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Κάρπι, σημείωσε ο Βραζιλιάνος μέσος της Γιουβέντους, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Κλείσε τα πόδια Πικέ (vid)

Κλείσε τα πόδια Πικέ (vid)

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει πει πολλές φορές δημοσίως, πως ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Αργεντινό όμως να μην υπολογίζει την φιλία τους.