Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαίος ο Βάρντι!

Κορυφαίος ο Βάρντι!
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016 - 20:19

Το πρωτάθλημα της «Πρέμιερ Λιγκ» οδεύει προς το τέλος του, με μόλις δύο αγωνιστικές να απομένουν και τους παίκτες της Λέστερ να είναι πολύ κοντά στην έκπληξη και την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε πολλούς ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά τη φετινή σεζόν και ήταν εν μέρει αναμενόμενο, κάποιος εξ’ αυτών να ψηφιστεί ο καλύτερος για την περίοδο 2015-2016.

Οι δημοσιογράφοι ψήφισαν και ο Άγγλος επιθετικός, Τζέιμι Βάρντι αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για την Αγγλιά, τη φετινή σεζόν.

Ο στράικερ των «αλεπούδων» δήλωσε: «Είναι τεράστια τιμή να κερδίσω ένα τόσο μεγάλο βραβείο και να προσθέσω το όνομά μου στη λίστα με τους νικητές, που περιλαμβάνει απίστευτους παίκτες. Ευχαριστώ πολύ τον σύνδεσμο και όσους ψήφισαν. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου, που είναι ο λόγος που κατάφερα να πετύχω οτιδήποτε. Ήταν μια φανταστική σεζόν για όλους μας στη Λέστερ, που βασίστηκε στην ομαδική δουλειά, όχι σε μονάδες. Αυτό φαίνεται και από την ψηφοφορία. Ευχαριστώ τον προπονητή, όλο το τεχνικό επιτελείο και τους φιλάθλους για την υποστήριξη. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο να υπερβούμε τα όρια στις δύο τελεταίες εβδομάδες της σεζόν και να μετατρέψουμε μία υπέροχη σεζόν σε αυτή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Θέλει Μοντέλα η Μίλαν

Θέλει Μοντέλα η Μίλαν

Η διοίκηση των Ροσονέρι καλοβλέπει την περίπτωση του Ιταλού τεχνικού, τον οποίο «φλέρταρε» και το περασμένο καλοκαίρι.