Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζει στη ρεβάνς ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Παίζει στη ρεβάνς ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016 - 01:02

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να έχασε το πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, πρόκειται να δώσει κανονικά το «παρών» στον επαναληπτικό της Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή και τέθηκε στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν για τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Ο Ιβηρας, ο οποίος βρισκόταν εκτός προπονήσεων από τις 20 Απριλίου, κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων χρειάστηκε να δώσει το πράσινο φως το ιατρικό τιμ των Μαδριλένων, καθώς ουδείς στην Ρεάλ δεν θέλει να ρισκάρει εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι 100% έτοιμος.

Διαβάστε επίσης

Κορυφαίος ο Βάρντι!

Κορυφαίος ο Βάρντι!

Ο σύνδεσμος συντακτών, ψήφισε και αποφάσισε, πως ο καλύτερος παίκτης της φετινής «Πρέμιερ Λιγκ», ήταν ο Άγγλος επιθετικός της Λέστερ.

Θέλει Μοντέλα η Μίλαν

Θέλει Μοντέλα η Μίλαν

Η διοίκηση των Ροσονέρι καλοβλέπει την περίπτωση του Ιταλού τεχνικού, τον οποίο «φλέρταρε» και το περασμένο καλοκαίρι.

Γκολάρα Ερνάνες! (vid)

Γκολάρα Ερνάνες! (vid)

Ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Κάρπι, σημείωσε ο Βραζιλιάνος μέσος της Γιουβέντους, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.