Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεπέρασε τον Μίτσελ ο Μέσι

Ξεπέρασε τον Μίτσελ ο Μέσι
Τρίτη, 3 Μαΐου 2016 - 13:30

Ο Λιονέλ Μέσι, είναι κατά πολλούς ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Και είναι λογικό όταν ένας “άνθρωπος” καταρρίπτει τόσο και τόσα σπουδαία ρεκόρ, ενώ βρίσκεται μόλις στα 29 του χρόνια, ο κόσμος να τον θαυμάζει, μένοντας με το στόμα ανοικτό.

Οι ενέργειες του, τα γκολ που σημειώνει, ακόμα και οι ασίστ του είναι πολλές φορές θεαματικές, μοναδικές, ασύλληπτες.

Στο σκοράρισμα βρίσκεται ήδη ψηλότερα από οποιονδήποτε άλλον, στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, έχοντας πετύχει 311 τέρματα σε 346 εμφανίσεις, στην «Primera Division».

Πρόσφατα σκαρφάλωσε στην 1η θέση και των τελικών πασών -ασίστ- με την εν λόγω κατηγορία όμως, να καταμετράται από το 1980 και μετά.

Με τις δύο ασίστ κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έφτασε τις 121 και ξεπέρασε τον παλαίμαχο άσο της Ρεάλ Μαρδίτης και πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες, που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ με 120 τελικές πάσες.

Ένα ακόμη ρεκόρ που απομένει να σπάσει ο «Λίο» σε αυτή την κατηγορία, είναι να ξεπεράσει τις 20 σε μία σεζόν, που το διατηρεί μέχρι και σήμερα από την περίοδο 2009-2010, ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπέκαμ για Λέστερ και Σμάιχελ (pic)

Ο Μπέκαμ για Λέστερ και Σμάιχελ (pic)

Με ανάρτηση του στα social media, ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε στον πατέρα και υιό Σμάιχελ αλλά και στην έκπληξη που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν οι «αλεπούδες».

Ο… συναισθηματικός Μπουφόν (pic)

Ο… συναισθηματικός Μπουφόν (pic)

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, έδωσε τα συγχαρητήριά του, ο Ιταλός τερματοφύλακας της Γιουβέντους, στον Κλαούντιο Ρανιέρι και στους παίκτες της Λέστερ.

Θέλει Μοντέλα η Μίλαν

Θέλει Μοντέλα η Μίλαν

Η διοίκηση των Ροσονέρι καλοβλέπει την περίπτωση του Ιταλού τεχνικού, τον οποίο «φλέρταρε» και το περασμένο καλοκαίρι.