Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπέκαμ για Λέστερ και Σμάιχελ (pic)

Ο Μπέκαμ για Λέστερ και Σμάιχελ (pic)
Τρίτη, 3 Μαΐου 2016 - 14:18

Πριν από σχεδόν 16 χρόνια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μαζί με τον Πίτερ Σμάιχελ, κατακτούσαν το πρωτάθλημα Αγγλίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πανηγύριζαν μαζί με τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους.

Ο πρώην τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» τραβούσε φωτογραφίες μαζί με τον μικρό του γιο, εν ονόματι Κάσπερ. Ελάχιστα γνωστός τότε, μόνο ως γιος, του Πίτερ.

Από χθες όμως και με την μαθηματική κατάκτηση πλέον της «Premier League» από την Λέστερ, ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της, έγραψε το όνομά του, με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου αλλά και του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας με τους συμπαίκτες του, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουν συμβεί ποτέ στο νησί.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν ξέχασε τον πρώην συμπαίκτη του και έστειλε τα συγχαρητήρια για τη χαρά του γιου του, Κάσπερ, χωρίς να παραλείψει ωστόσο όλο το σύνολο και τον Κλαούντιο Ρανιέρι, με ανάρτησή του στο Instagram: «Πω πω που να γνώριζε ότι λίγα χρόνια μετά την κατάκτηση της “Premier League” από τον πατέρα του, θα έπαιρνε και αυτός τον ίδιο τίτλο. Τι καταπληκτική στιγμή για την ομάδα, που πολλοί άνθρωποι λένε τι έκπληξη, αλλά από τις υπόλοιπες ομάδες φέτος, η Λέστερ αξίζει αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κλαούντιο και στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Ο… συναισθηματικός Μπουφόν (pic)

Ο… συναισθηματικός Μπουφόν (pic)

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, έδωσε τα συγχαρητήριά του, ο Ιταλός τερματοφύλακας της Γιουβέντους, στον Κλαούντιο Ρανιέρι και στους παίκτες της Λέστερ.

Ξεπέρασε τον Μίτσελ ο Μέσι

Ξεπέρασε τον Μίτσελ ο Μέσι

Ο Αργεντινός δεν σταματά να καταγράφει απίστευτους αριθμούς στο ενεργητικό του, στην «Primera Division» και αυτή τη φορά ξεπέρασε στις ασίστ το ρεκόρ που κατείχε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.